今日喺學校幫手湊咗個咸濕B🤭🤭🤭

收藏  |  訂閱
30  9.1k

今日喺學校幫手湊咗個咸濕B🤭🤭🤭

今日喺學校有個媽媽叫我幫幫手抱住佢個仔仔一陣,比佢去洗手間因為工人姐姐忙緊湊佢個女,點知抱咗一陣,個衰仔包可能食開人奶,瞓覺對手喺我心口亂咁摸,比個死仔包又摸又揸,攬到我夾晒腳坐咗喺班房,幾經辛苦至比番個仔人,即刻衝去洗手間。
去完洗手間,whatsapp老公煮飯等佢收工,終於等到死佬收工番黎,我同個死佬講食得飯,佢去到飯枱,我用支义拮住條腸仔同個死佬講,我有D肚餓,食住條腸仔先,之後含住條腸仔話好味,條腸頭就點D沙津醬,跟住我望住老公慢慢咁用小咀啜腸頭D沙津醬,有意冇意咁用對眼望一望我 慢慢咁吞食左條腸.... 我食條腸都冇半分鐘, 但我見到死佬條波褲細佬竟然撐起咗D,我隻手係咁揩自己雙唇..另一隻手喺檯底陏下賄下.... 跟住同老公講坐底先,再同佢講好想食你D...跟住我棟起一隻腳,將另一隻腳放喺老公大脾,我話湊人哋D小朋友成日小腿有D攰,有人按摩下就好啦!老公開始好唔規矩咁按摩,今日油咗天藍色嘅腳甲,加埋哂全身,紅色絲恤衫掛咗條呔,再着咗條金色T back, 好鬼colourful, 按嗰陣我縮下又嗲又撥下條T仔,好淫咁損下條腸望住老公淫笑....另一隻手指撩下. 老公終於忍唔住了..除咗條褲要我含.... 老公捉住我D頭髮話好high呀!又鬧我係淫Miss, 我無理個死佬,一直啜... 啜到個死佬怪叫,之後一股暖流..死佬條芝士腸仔既白汁就咁,比我啜晒出黎,哈,... 射..射..射..入我個咀仔,老公露出左個好滿意既笑容,我就比咗個V字手勢老公..跟住嗗錄嗗錄咁吞食老公D芝士醬🤭🤭..最後咀角滲左些少出來..我喺老公面前,用中指抺一抺..再放返入口舔乾淨我精華.再問老公鐘唔鐘意呀?
喺依個時候,我隻手仲不停愛不釋手咁,老公你咁快又硬番嘅,你好硬呀...輕咬下唇..... 我好想要呀...快D啦..死婆今晚着得好鬼姣,紅色恤衫,下面金色T 仲要掛條呔....用個屁股坐喺老公上面....捉佢對手揸佢對波 ..好姣咁問佢飽未?快D黎啦!老公扮聽唔到. 你講乜呀... 快D乜呀... .....你好衰架...你知我想要乜架... ...快D啦..我個閪好痕好濕呀!我擘大D比你吖.... 唔該吖...死佬用手指輕輕摸下我個閪.... 呀..呀..死佬快D啦.... .𨳒我呀..快D放條賓周入黎大力咁𨳒我呀... 你大力D... 𨳒我喇...我將手指喺個閪到慢慢捽,..... 噢...好...唔...啊..快D..入黎𨳒我呀..我要呀....你條大賓周呀......... 死佬真係忍唔住, 一手撩開條T back一嘢𨳒入去,噢.... 老公你好硬好大條呀.... .我好大力揸住老公蘿油..呀..好.....呀... 𨳒我..大力d.. 𨳒我..呀.... 我趴喺度比你𨳒吖...好無呀... . 我要呀.. .唔好停...大力D..你條賓周好大條呀.. 𨳒得好入呀..唔好停呀... 老公你好勁呀。。呀...... 老公呀,我D水流緊落大脾呀.... .  好正..呀..大力D..我就快黎呀.. .畀我..老公.射入去吖..... 射晒入吖..... 好無呀?一陣再嚟吖... 老公.... 好無呀..... 一陣再嚟吖... 老公.... 噢..... 比我幫你啜吖..... 我要啜死你呀.... 好無呀?吖..... 大力D吖.... 老公你今晚好勁呀...... 吖....我 要啜死你呀.... 我.... 要啜死你呀.... 噢

我想做嗰個B B🤣🤣🤣

引用:
原帖由 廚房粗野的賤嘴 於 2024-1-21 09:11 發表 查看引用來源
今日喺學校有個媽媽叫我幫幫手抱住佢個仔仔一陣,比佢去洗手間因為工人姐姐忙緊湊佢個女,點知抱咗一陣,個衰仔包可能食開人奶,瞓覺對手喺我心口亂咁摸,比個死仔包又摸又揸,攬到我夾晒腳坐咗喺班房,幾經辛苦至比番個仔人,即刻衝 ...
我勁想做妳老公嘅角色😍😍😍

師姐飽唒未呀🤭🤭

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-1-24 04:30 發表 查看引用來源
師姐飽唒未呀🤭🤭
師姐最近飽唔飽?😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-25 13:54 發表 查看引用來源
師姐最近飽唔飽?😍
飽唒🤭🤭🤭🤭

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-1-25 19:20 發表 查看引用來源

飽唒🤭🤭🤭🤭
是否飽到上心口😋😋😋

引用:
原帖由 想曳曳的男人 於 2024-1-21 09:46 發表 查看引用來源
我想做嗰個B B🤣🤣🤣
想做咸濕BB? 定咩嘢先, .....🤭

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-21 09:56 發表 查看引用來源
我勁想做妳老公嘅角色😍😍😍
你.......就想啦😘😘😘

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-1-25 19:20 發表 查看引用來源

飽唒🤭🤭🤭🤭
食咗好多餐?😍😂

前往最後回覆