人妻最畢生難忘嘅性愛

收藏  |  訂閱
21  7.0k

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-1-21 22:08 發表 查看引用來源
一啲睇落好保守嘅人妻,畢生最難忘嘅性愛對象又係唔係老公呢?如果多年後喺街咁啱遇上你會點呢?
有過過去其實仲可以聯絡,見到好傾咪食餐飯囉,我上個月先約見,果時又好似而家咁凍,大家飲住酒變得無所不談,仲笑做咩當年唔搵對方。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-22 12:45 發表 查看引用來源

有過過去其實仲可以聯絡,見到好傾咪食餐飯囉,我上個月先約見,果時又好似而家咁凍,大家飲住酒變得無所不談,仲笑做咩當年唔搵對方。
咁之後仲有冇下文?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-22 13:21 發表 查看引用來源
咁之後仲有冇下文?
印象中試過一兩個都仲會有下文。
再遇有種好微妙感,總會有可能拋一句: 喂,無見咁多年,餓唔餓?飽唔飽?又或被人問仲得唔得,係唔係以前咁勁,又或有無遇上女生有佢咁正既對白。
呢D時候如果好氣氛又好mood,就會講不如下半場再搵野食。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-22 14:40 發表 查看引用來源

印象中試過一兩個都仲會有下文。
再遇有種好微妙感,總會有可能拋一句: 喂,無見咁多年,餓唔餓?飽唔飽?又或被人問仲得唔得,係唔係以前咁勁,又或有無遇上女生有佢咁正既對白。
呢D時候如果好氣氛又好mood,就會講不如下半場 ...
咁都幾好吖!咁試過有冇失望?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-22 14:42 發表 查看引用來源
咁都幾好吖!咁試過有冇失望?😉
再聚通常感覺係會唔錯,就似一家好耐無去但回憶好感滿滿既餐廳一樣,只要佢大廚心態仍在,你會食得番以前果個味道。
但唔好食得多,食得多,又會行番以前條舊路。

我gf 是最好玩又大波
一直 今我滿足

我覺得應該係幫人妻破處嘅男人
引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-22 00:59 發表 查看引用來源
可能係第一次出軌嘅男人!

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-1-24 11:07 發表 查看引用來源
我覺得應該係幫人妻破處嘅男人
破處就更加啦!

好多人妻都話唔記得
引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-24 11:14 發表 查看引用來源
破處就更加啦!
"

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-1-24 12:36 發表 查看引用來源
好多人妻都話唔記得"
咁記得邊個?😉

前往最後回覆