上一頁下一頁
發新話題

曾經的窮遊在密室中四人一個房

收藏  |  訂閱
191  61.1k

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-22 12:17 發表 查看引用來源
呢度咁冷清,我係唔系慳返啖氣好過,想分享都無人回應🙇‍♀️
啖氣唔會嘥嘅,好想聽你講多啲,全日聽你講。

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-22 12:34 發表 查看引用來源
我又無咁多時間全日講🤷‍♀️
意思係,你想講幾耐都得,講五個鐘又得,五分鐘都有人在聽,唔會無人聽。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-22 12:36 發表 查看引用來源

有d 禮貌好唔好? 人地樓主都未講, 喧賓奪主唔係咁好
要o既話自己o係其他post 爬吓文先啦
係,我都想繼續知窮遊4人床上大戰嘅故事。

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-22 12:43 發表 查看引用來源
其實4人床上來去都是互插啫
係咪都係2pair分2組各有各玩,無4個玩埋一齊?
例如妳俾一個插緊,又含住另人個條J。另外條女又俾插妳嗰個舔緊閪?

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-22 12:59 發表 查看引用來源
那晚好早就回到酒店房,因為外面大雪紛飛,路上行人稀少,我地食過晚飯早左返去,好在酒店有暖氣,無就凍q死啦,沖了熱水涼就係被窩中各自温馨,大家望到對方又聽到嬉笑呻吟,正當大家都高潮迭起時,心中好似同時冒出慾火的煎熬,把被窩 ...
個刻同自己男友玩定交換咗玩?

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-22 13:02 發表 查看引用來源
當混亂合體後大概都是這狀況
大混戰或者分兩組睇住對方扑自己又扑緊都一樣好正。感覺唔同但都好興奮。

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-22 13:07 發表 查看引用來源
唔到我思考下已接受了,比第二個男人插係無比刺激
知道自己條仔又係現場,自己又俾第二個男人屌緊,呢種感覺覺得又興奮又淫賤。完全呢刻只有肉體帶來快感,乜都唔使理。

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-22 13:11 發表 查看引用來源
我那些年的谷奶照片,有否引人入性
係咪吮妳lin頭會有奶出架🥰

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-22 13:09 發表 查看引用來源

窮遊可以遊到去有雪落o既國度, not bad 啦
我早年d 窮遊都係局限於長洲大嶼山咋 仲有一次係同屋企講話去長洲大嶼山,
實際上係同ex 去左當時佢一個返左大陸o既親戚果個暫時空置o既單位住左幾日, 瘋狂搞野  ...
搞嘢使乜走番去大陸,俾我一定租間靚酒店,只望到海景,有按摩浴缸,唔使拉窗簾係間房又何一個角落做愛。

你梗係話,都話窮遊,book酒店搞咪唔係窮囉,但其實交通費,飲飲食食一樣要錢,橫掂都想扑嘢,使多少少錢享受下仲好。

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-22 13:18 發表 查看引用來源
生完先有奶啦,當然🙇‍♀️
不過窮遊同呢張奶照無關系
無關唔緊要,多啲相片欣賞更加好。😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆