上一頁下一頁
發新話題

曾經的窮遊在密室中四人一個房

收藏  |  訂閱
191  61.2k

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-24 11:03 發表 查看引用來源
收到,個街坊要遲半個鐘
遲到唔好,俾我一定準時仲早到

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-24 11:07 發表 查看引用來源
係吖,無乜唔傾得,講埋佢知我隻佬都唔多掂我添
自己隻佬同妳玩咗咁多年,唔多掂妳好正常。
出面男人就完全相反

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-24 11:09 發表 查看引用來源
講就係咁講,個個都話唔鍾意叫雞,個個都想食免費餐,溝女好講天時地利
唔係錢問題,叫雞好貴咩!唔係想食免費餐,有免費餐我都推過好多個唔想食。
係feel問題,當然,我承認好多男人都只想食免費餐,但人地我唔理。我就覺得同妓女做係無癮,只會一肚氣啫。

妳講食免費餐個啲,蘭鬼芳咪最多,無錢又要扑嘢。

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-24 11:11 發表 查看引用來源
呢d男人定論?
唔係男人先咁諗,女人都會。

性呢樣嘢亦要講新鮮感,同同一個肉體搞咗咁多年,咁多鑊,仲有乜癮,做都只係例行公事。插入,射。
但同伴侶以外人做,大家對對方身體有新鮮感,又唔知對方點搞自己。呢啲係同自己老公老婆好難再發生。

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-24 11:18 發表 查看引用來源
d後生女係老蘭比人執屍
自己擺黎,跟住又後悔報警。
不過啲狗公都賤格,醉咗搞人咪強姦囉。

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-24 11:24 發表 查看引用來源
飲到high左比人執,女人自己都有責任
有啲男人特登灌醉啲女嘅,當然,落得去玩,都知乜事。
最慘俾幾個唔知乜水內射埋

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-24 12:00 發表 查看引用來源
我都飲大左,所以都比左佢地成機揸波,而我又無拒絕
趁妳飲醉,佢心諗唔揸就笨。

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-24 12:42 發表 查看引用來源
仲要揸到大大力
咁佢點摷妳下面?伸手入裙扯開妳內褲?

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-24 12:42 發表 查看引用來源
仲要揸到大大力
又唔使太大力,揸妳適中力度已經可以。

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-24 11:50 發表 查看引用來源
狗公就不嬲都多啦🙇‍♀️
爛鬼芳又令我諗番當年兩個死鬼佬去唔同國家周圍食女,呢啲死臭鬼知自己受亞洲女人歡迎,見亞洲女見到臭鬼就以為俾佢地屌就特別香特別有優越感。兩條老外雞蟲終於某年黎到香港食免費女,當然又大把儍女自願送上門俾佢屌,仲係爛鬼芳同條亞洲仔爭女,一條女兩條仔各自捉住條女隻手唔放,最後另外條女忍唔住走過去扯開亞洲男隻手,兩條臭鬼就帶住兩條女返賓館屌。
以為啲臭鬼有乜咁巴閉,兩條寒酸鬼佬租間爛鬼賓館,4條肉蟲就係又細又污糟嘅賓館扑,仲以為啲臭鬼會租Peninsula黎扑嘢,點知寒酸成咁。

https://youtube.com/watch?v=wXMlRX5-t3M&si=t0O8qdhyYHWPt6zw

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆