上一頁下一頁
發新話題

曾經的窮遊在密室中四人一個房

收藏  |  訂閱
191  61.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-23 13:00 發表 查看引用來源

yeah! 修吓好! 整齊就得, 但男人完全冇毛冇咁sexy
咁我唔剃鬚唔剃胸毛唔剃陰毛成腳毛同妳搞,覺唔覺成隻野獸係到擒妳?

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-23 12:58 發表 查看引用來源
男人都鍾意放自己碌嘢入女人口🤦‍♀️
咁女人本身又鍾唔鍾意含J,抑或無乜感覺,含只想滿足男人?

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-23 13:47 發表 查看引用來源
性慾同毛髮有關系?多毛髮好似野獸咁,有另一個feel,所以我都唔介意多毛,見過個袋袋好多毛,全身都有毛好鬼刺激
性慾同毛梗係有關係,有啲男人真係少無甚至天生無毛,個人會比較陰聲細氣同女人型啲。

原來妳鍾意多毛,咁要留番啲毛俾妳欣賞。😉

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-23 13:51 發表 查看引用來源
我有條仔叫我咪剃晒,佢話就係見到我d毛佢先會有衝動
我覺得女人有毛無毛各有特色
無毛白虎一除底褲就睇晒個妹妹,好鬼淫。
有毛就覺得性感,若隱若現。

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-23 13:55 發表 查看引用來源
我見嗰d南亞裔同拉丁裔都是好多體毛,而佢地性能力都好強
係架,所以要一個鐘內執兩劑。

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-23 14:03 發表 查看引用來源
男人係一種好視覺享受形動物,毛髮係會令佢地衝動🙇‍♀️
另外有個別仲會好想睇到自己女人如何吸引異性,又或者直接d想睇個女人如何勾引異性,我有一個sp就係咁,佢都知大家純為慾念滿足對方,好想睇住我勾引別人,好想我勾引佢d ...
係,因為妳引男人對妳起談,睇嗰個覺得妳淫,從而令到佢有晒色情畫面,所以又會興奮,就係妳所講視覺刺激。

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-23 14:06 發表 查看引用來源
我都試過一個鐘內比人執左三次
同一個人?

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-23 14:06 發表 查看引用來源
我都試過一個鐘內比人執左三次
頭一q佢只是5分鐘🤷‍♀️
第1Q有機會快啲,因為儲滿咗黎玩,之後會越黎越長。

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-23 14:08 發表 查看引用來源
係一個人,頭一q5分鐘射左
5分鐘妳都仲未撻着個body

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-23 13:30 發表 查看引用來源

如果野獸本宮like 呢

都話毛係要修, 但唔好剃光

鬚你有本事就留長, 一係就刮乾淨, 唔好唔長唔短一個不修篇幅o既模樣
胸毛腳毛可以不理, 呢d 係男人味
陰毛耐唔中剪一剪就ok, 同鬚掉返轉絕對唔可以剃, 剃過 ...
陰毛又確實男人濃烈性懲,鍾意男人嘅女人一定鍾意有毛嘅男人。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆