上一頁下一頁
發新話題

曾經的窮遊在密室中四人一個房

收藏  |  訂閱
862  60.5k

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-22 12:52 發表 查看引用來源
第二晚,由一個落雪晚上開始
窮遊可以遊到去有雪落o既國度, not bad 啦
我早年d 窮遊都係局限於長洲大嶼山咋 仲有一次係同屋企講話去長洲大嶼山,
實際上係同ex 去左當時佢一個返左大陸o既親戚果個暫時空置o既單位住左幾日, 瘋狂搞野

引用:
原帖由 六索 於 2024-1-22 12:56 發表 查看引用來源
由唔知道有人有計劃開始,到變成4p,好引人入勝喎。
我那些年的谷奶照片,有否引人入性

附件

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-22 12:52 發表 查看引用來源
第二晚,由一個落雪晚上開始
咁有詩意!😉

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-22 13:07 發表 查看引用來源
唔到我思考下已接受了,比第二個男人插係無比刺激
知道自己條仔又係現場,自己又俾第二個男人屌緊,呢種感覺覺得又興奮又淫賤。完全呢刻只有肉體帶來快感,乜都唔使理。

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-22 13:11 發表 查看引用來源
我那些年的谷奶照片,有否引人入性
係咪吮妳lin頭會有奶出架🥰

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-22 13:06 發表 查看引用來源
在一刻閃爍下已互相交換了
你哋兩個女仔冇反對?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-22 13:09 發表 查看引用來源

窮遊可以遊到去有雪落o既國度, not bad 啦
我早年d 窮遊都係局限於長洲大嶼山咋 仲有一次係同屋企講話去長洲大嶼山,
實際上係同ex 去左當時佢一個返左大陸o既親戚果個暫時空置o既單位住左幾日, 瘋狂搞野  ...
四個人租住一間房,四個人食左30元人仔的晚餐,四個人有伴坐公交車,窮遊有窮遊樂趣

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-22 13:07 發表 查看引用來源
唔到我思考下已接受了,比第二個男人插係無比刺激
咁有冇比較下同男朋友有冇乜嘢分別?

好吸引嘅LinLin,睇到都想啜

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-22 13:12 發表 查看引用來源

係咪吮妳lin頭會有奶出架🥰
那些年谷奶當然有啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆