上一頁下一頁
發新話題

曾經的窮遊在密室中四人一個房

收藏  |  訂閱
862  60.7k

回覆 69# iphone10 的帖子

我都想同你交流😍好似個保安咁😍😍😍

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-22 13:17 發表 查看引用來源

搞嘢使乜走番去大陸,俾我一定租間靚酒店,只望到海景,有按摩浴缸,唔使拉窗簾係間房又何一個角落做愛。

你梗係話,都話窮遊,book酒店搞咪唔係窮囉,但其實交通費,飲飲食食一樣要錢,橫掂都想扑嘢,使多少少錢享受下仲好。 ...
係 ex 個親戚返左大陸, 間屋冇人住, 我地兩條友扮同居上去住幾日啫

果陣好慳o架, 而且本來就為左搞野, 點會浪費時間o係交通同出去飲飲食食呢d 環節上面?
事隔多年冇完整o既記憶, 不過大概係樓下麥當勞, 茶餐廳外賣, 碟頭飯打包呢d 維持左果幾日o既生命
一日做三四次, 其餘時間睇電視, 打機, 睇佢打機等等

長洲大嶼山果d 就多個晒吓太陽游吓水堆吓沙, 一樣都係唔駛錢o既玩意
駛得最多咪就係買避孕套囉, 不過都唔係我駛

歡迎娘娘回歸,又有好嘢分享

回覆 52# iphone10 的帖子

正波
之前有冇飲酒??

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-22 13:54 發表 查看引用來源

係 ex 個親戚返左大陸, 間屋冇人住, 我地兩條友扮同居上去住幾日啫

果陣好慳o架, 而且本來就為左搞野, 點會浪費時間o係交通同出去飲飲食食呢d 環節上面?
事隔多年冇完整o既記憶, 不過大概係樓下麥當勞, 茶餐 ...
一日三次大少了,應該玩多啲嘢,角色扮演又好,出去玩下露出再搞埋又好,總之就唔會仲打機。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-22 13:54 發表 查看引用來源

事隔多年冇完整o既記憶, 不過大概係樓下麥當勞, 茶餐 ...
🪱🪱嗰幾日味咪飽哂囉😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-22 12:26 發表 查看引用來源

哎唷唔好嬲 有人聽o架, 聽完分享吓都得
只要係咸濕野本宮都有興趣
🪱🪱果然堅咸濕😍

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-22 12:59 發表 查看引用來源
那晚好早就回到酒店房,因為外面大雪紛飛,路上行人稀少,我地食過晚飯早左返去,好在酒店有暖氣,無就凍q死啦,沖了熱水涼就係被窩中各自温馨,大家望到對方又聽到嬉笑呻吟,正當大家都高潮迭起時,心中好似同時冒出慾火的煎熬,把被窩 ...
嘩•••諗起個晝畫面又淫亂又溫馨😍😂

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-22 13:11 發表 查看引用來源
我那些年的谷奶照片,有否引人入性
WOW •••粒linlin 凸到呢?😍😍😍

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-22 13:19 發表 查看引用來源
嗯!多謝支持
我都欣賞過師姐妳啲正相😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆