曾經的窮遊在密室中四人一個房

收藏  |  訂閱
7  60.7k

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-22 12:17 發表 查看引用來源
呢度咁冷清,我係唔系慳返啖氣好過,想分享都無人回應🙇‍♀️
哎唷唔好嬲 有人聽o架, 聽完分享吓都得
只要係咸濕野本宮都有興趣

引用:
原帖由 小福星 於 2024-1-22 12:31 發表 查看引用來源
c姐 你講吓你近排性事
有d 禮貌好唔好? 人地樓主都未講, 喧賓奪主唔係咁好
要o既話自己o係其他post 爬吓文先啦

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-1-22 12:52 發表 查看引用來源
第二晚,由一個落雪晚上開始
窮遊可以遊到去有雪落o既國度, not bad 啦
我早年d 窮遊都係局限於長洲大嶼山咋 仲有一次係同屋企講話去長洲大嶼山,
實際上係同ex 去左當時佢一個返左大陸o既親戚果個暫時空置o既單位住左幾日, 瘋狂搞野

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-22 13:17 發表 查看引用來源

搞嘢使乜走番去大陸,俾我一定租間靚酒店,只望到海景,有按摩浴缸,唔使拉窗簾係間房又何一個角落做愛。

你梗係話,都話窮遊,book酒店搞咪唔係窮囉,但其實交通費,飲飲食食一樣要錢,橫掂都想扑嘢,使多少少錢享受下仲好。 ...
係 ex 個親戚返左大陸, 間屋冇人住, 我地兩條友扮同居上去住幾日啫

果陣好慳o架, 而且本來就為左搞野, 點會浪費時間o係交通同出去飲飲食食呢d 環節上面?
事隔多年冇完整o既記憶, 不過大概係樓下麥當勞, 茶餐廳外賣, 碟頭飯打包呢d 維持左果幾日o既生命
一日做三四次, 其餘時間睇電視, 打機, 睇佢打機等等

長洲大嶼山果d 就多個晒吓太陽游吓水堆吓沙, 一樣都係唔駛錢o既玩意
駛得最多咪就係買避孕套囉, 不過都唔係我駛

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2024-1-23 12:57 發表 查看引用來源
我無剃呀,只係定時修剪下,感覺衛生D,又方便人地放入口

yeah! 修吓好! 整齊就得, 但男人完全冇毛冇咁sexy

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-23 13:05 發表 查看引用來源

咁我唔剃鬚唔剃胸毛唔剃陰毛成腳毛同妳搞,覺唔覺成隻野獸係到擒妳?
如果野獸本宮like 呢

都話毛係要修, 但唔好剃光

鬚你有本事就留長, 一係就刮乾淨, 唔好唔長唔短一個不修篇幅o既模樣
胸毛腳毛可以不理, 呢d 係男人味
陰毛耐唔中剪一剪就ok, 同鬚掉返轉絕對唔可以剃, 剃過一次本宮個嘴以後就冇佢o既事唔駛旨意再塞入黎

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-23 14:17 發表 查看引用來源

妳講嗰個人就係我,我仲以為袋袋陽具毛同股隙縫毛好核突添。
最緊要係乾淨衛生啦!
只係個人見解, 並唔係講緊堆毛而係你個人行出黎俾到其他人既整體感覺, 包括言行舉止
俾出黎既如果係令人覺得都ok 企理, 咁樣濃密既體毛就係性感
相反比如話食完野唔抹嘴件衫上面污積一撻撻, 隻污糟手周圍亂咁hi, 雖然同上床無關,
但我會覺得呢條友俾人見到既部位都咁糟糕, 見唔到既都唔知藏埋d 咩野係入面, 咁咪核突囉

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-23 13:06 發表 查看引用來源

咁女人本身又鍾唔鍾意含J,抑或無乜感覺,含只想滿足男人?
係自我提升, 自我完善

前往最後回覆