做放任丈夫的心路歷程

收藏  |  訂閱
11  7.2k

做放任丈夫的心路歷程

我太太係微笑國華僑,外國大嘅,床上好玩得下,咁多年來都會喺外面識朋友,同人開心。我响呢網頁度都分享過我地D嘢好幾次啦⋯

屋企度,佢三個窿都隨時可以玩。雖然話可以玩埋後面,但係我就要用口滿足佢個西啦。我要做足功課,否則佢咪又係出去畀人玩… 我第一次聽佢講佢以前係點樣同佢D中學boyfriend 仔睇完4仔之後齊齊玩… 我心中又酸又澀又悶…

但同一個時間我的9又一路聽佢噏一路硬。我腦袋入面就好似現場睇到佢做女優畀人上緊…果時我地都係關係之中嘅初期,果一個剎那我心中充滿咗放棄與保留嘅矛盾

亦喺果一剎那佢隻手仔磨住我下面,大約講:「我講故事你都咁硬嘅…」,跟住就嗱咗條9嚟品嚐,含爆咗😅 咁就开始咗我做放任老公嘅歴程

附件

引用:
原帖由 tiger115 於 2024-1-26 22:56 發表 查看引用來源
我太太床上好玩得下。三個窿都隨時可以玩。雖然話可以玩後面,但係我就要用口滿足佢個西啦。
我要做足功課,否則 佢咪又係畀人玩… 我第一次聽佢講佢以前係點樣同佢D中學boyfriend 仔睇4仔之後齊齊玩… 我心中又酸又澀又 ...
命運….

附件

Ching c. 嘅人妻幾好身材

索爆人妻,仲要三個窿隨時可以玩👍🏼

引用:
原帖由 tiger115 於 2024-1-26 22:56 發表 查看引用來源
我太太床上好玩得下,咁多年來都會喺外面識朋友,同人開心。我响呢網頁度都分享過我地D嘢好幾次啦⋯
屋企度,佢三個窿都隨時可以玩。雖然話可以玩埋後面,但係我就要用口滿足佢個西啦。
我要做足功課,否則佢咪又係出去畀人玩 ...
嫂子哩張相好野性咁喎🥰

引用:
原帖由 tiger115 於 2024-1-26 23:01 發表 查看引用來源

命運….
哩張係性感女強人feel😍

引用:
我太太床上好玩得下,咁多年來都會喺外面識朋友,同人開心。我响呢網頁度都分享過我地D嘢好幾次啦⋯
屋企度,佢三個窿都隨時可以玩。雖然話可以玩埋後面,但係我就要用口滿足佢個西啦。
我要做足功課,否則佢咪又係出去畀人玩 ...
師兄….阿嫂幾好身材

嘩,師兄你就爽啦,三個窿都玩得

應該有D cup 吧

師兄我女朋友身材都同亞嫂身材差唔多,要唔要一齊玩下呀

前往最後回覆