偷錢黨

收藏  |  訂閱
10  3.9k

偷錢黨

早幾日係ssp打算買d揮春,掛飾,遇到个帶口罩染左髮估係40+同我打眼色開200,跟左去竹街舊樓3/F,屋內只有一床一枱,見佢鎖門就除衫,但佢就乜都唔徐只話上床慢慢玩,一上床就用跪上我大比,見唔對路立刻推開佢起身,一起身已見有个好高大北老開門,我指住佢大喝佢話入錯房走左,我立刻著衫走,好彩起身快唔係就可能光豬落街求救

偷錢黨通常都身材唔差

回覆 2# Nighthawk2010 的帖子

以為佢你1x1冇生意落街揾客

引用:
原帖由 kochi.com 於 2024-1-31 13:48 發表 查看引用來源
早幾日係ssp打算買d揮春,掛飾,遇到个帶口罩染左髮估係40+同我打眼色開200,跟左去竹街舊樓3/F,屋內只有一床一枱,見佢鎖門就除衫,但佢就乜都唔徐只話上床慢慢玩,一上床就用跪上我大比,見唔對路立刻推開佢起身,一起身已見有个 ...
偷錢就霸王硬上弓 + 中出 😄

引用:
原帖由 kochi.com 於 2024-1-31 15:18 發表 查看引用來源
以為佢你1x1冇生意落街揾客
SSP 一樓一點樣無生意都唔會落街搵客(包括怪獸老野)

反而觀塘一樓一我就見過落街扮企企搵客

早個零月曾經係牛頭角學校位遇到件靚中,佢企位已經奇怪仲要帶人上恒安街劏房,基本上冇乜人會去呢度,間房勁細又堅持要人房袋上碌架床上層,梗係唔Q理佢財物一定要係自己視線範圍內,佢就好唔滿意叫我走。好彩無落搭,諗諗下可能有條友呢咗係上格床都唔定!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-1-31 17:21 發表 查看引用來源
早個零月曾經係牛頭角學校位遇到件靚中,佢企位已經奇怪仲要帶人上恒安街劏房,基本上冇乜人會去呢度,間房勁細又堅持要人房袋上碌架床上層,梗係唔Q理佢財物一定要係自己視線範圍內,佢就好唔滿意叫我走。好彩無落搭,諗諗下可 ...
我以前都遇過偷錢擋
有個170大波長腿收3魚 竟然有啲咁正嘅野
點知佢唔 show我,專揀啲咩袋嘅
跟住我好想屌佢,跟咗上樓,佢做完落樓見我係到唔好意思推,焗住同我做,真係好爽,係咁奶佢靚腳趾人插得勁深,知佢偷錢更加屌得大力,塊閪又窄又一線又多毛。屌完發覺銀包跌咗出嚟,啲卡亂哂位
好彩銀行無儲款,無信用卡,銀包得5舊
佢偷我一舊,我俾3舊佢,但都覺得好抵屌到件仲正過錦邦7魚嘅無撈味人妻

回覆 1# kochi.com 的帖子

好多揾錢過年大家小心

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2024-1-31 19:15 發表 查看引用來源
我以前都遇過偷錢擋
有個170大波長腿收3魚 竟然有啲咁正嘅野
點知佢唔 show我,專揀啲咩袋嘅
跟住我好想屌佢,跟咗上樓,佢做完落樓見我係到唔好意思推,焗住同我做,真係好爽,係咁奶佢靚腳趾人插得勁深,知佢偷錢更加屌得大力,塊 ...
咁正應該偷偷地拔套中出,射爆佢都唔撚敢出聲 😄

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2024-2-1 10:40 發表 查看引用來源

咁正應該偷偷地拔套中出,射爆佢都唔撚敢出聲 😄
佢個閪咁緊,唔戴套屌應該好正
不過乾咗啲,無水
唔知係咪要等個媒做野偷我野
扮到好enjoy,係咁屌 奶lin 奶腳趾都無炸型
啲腳趾好乾淨,諗起都扯旗
不過佢淨係俾我屌一次昨,第二次又係上面捕佢佢屌走咗我,可能知我銀包無錢

前往最後回覆