上一頁下一頁
發新話題

愛妻隨記*不定期更新*

收藏  |  訂閱
93  38.2k

愛妻隨記*不定期更新*

斷斷續續都喺度分享過一兩次我同愛妻既相,當中有試過將某一啲師兄既留言/或者佢哋嘅幻想,
喺床上嘅時候同我老婆講,好明顯感覺到老婆興奮同埋濕好多。
所以為咗繼續增加兩公婆嘅性愛樂趣,今日決定開過長post。
#歡迎大家留言
#歡迎分享大家平時嘅經歷
———————
#1新相#30泳池照

附件

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 09:33 發表 查看引用來源
斷斷續續都喺度分享過一兩次我同愛妻既相,當中有試過將某一啲師兄既留言/或者佢哋嘅幻想,
所以為咗繼續增加兩公婆嘅性愛樂趣,今日決定開過長post。#唔知仲有冇 ...
亞嫂身材好正喎!😬

呀嫂好好身材喎,平時有咩嘢玩?有咩癖好?

之前唔見咗手機冇咗好多相,呢張係碩果僅存嘅舊相

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 09:44 發表 查看引用來源
性感內衣好sexy呀,你哋應該好多情趣

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 09:33 發表 查看引用來源
所以為咗繼續增加兩公婆嘅性愛樂趣,今日決定開過長post。
#歡迎大家 ...
嫂子波型好靚😍

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 09:44 發表 查看引用來源
畫面好淫蕩😍

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-2-2 09:41 發表 查看引用來源
呀嫂好好身材喎,平時有咩嘢玩?有咩癖好?
佢真係好身材同埋係靚老婆(求生慾100%)
所以平時同佢出街,着緊身衫都好多人望。
自己心裏面都會興奮,加上佢都知道我鍾意佢俾人睇,所以有陣時佢都好配合。

試過兩公婆出去拍拖,佢會特登着性感啲或者貼身啲,之後去飲吓酒,我坐喺附近見佢俾人撩,之後返屋企都會搞得開心D。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-2 09:41 發表 查看引用來源
亞嫂身材好正喎!😬
多謝欣賞🫢

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 09:55 發表 查看引用來源
佢真係好身材同埋係靚老婆(求生慾100%)
所以平時同佢出街,着緊身衫都好多人望。
自己心裏面都會興奮,加上佢都知道我鍾意佢俾人睇,所以有陣時佢都好配合。

試過兩公婆出去拍拖,佢會特登着性感啲或者貼身啲,之後去飲吓酒,我會 ...
難得亞嫂咁有情趣!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆