上一頁下一頁
發新話題

愛妻隨記*不定期更新*

收藏  |  訂閱
93  38.2k

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 09:55 發表 查看引用來源
佢真係好身材同埋係靚老婆(求生慾100%)
所以平時同佢出街,着緊身衫都好多人望。
自己心裏面都會興奮,加上佢都知道我鍾意佢俾人睇,所以有陣時佢都好配合。

試過兩公婆出去拍拖,佢會特登着性感啲或者貼身啲,之後去飲吓酒,我會 ...
點樣性感法?短裙低胸?咁有冇人上前聊佢?

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-2-2 09:47 發表 查看引用來源
性感內衣好sexy呀,你哋應該好多情趣
我對佢嘅戀愛宗旨係要keep住想溝佢,閑時要俾啲情趣對方。所以就算我哋一齊咗好多年,無論喺平時或者床上都keep到情趣。
性感內衣係其中既基本😂😂
最近問佢買條假J,扮三P好冇
佢又應承🫢

呀嫂有顏值又好身材,仲肯配合你玩,真係羨慕死人,你哋大約咩年紀?

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 10:02 發表 查看引用來源

我對佢嘅戀愛宗旨係要keep住想溝佢,閑時要俾啲情趣對方。所以就算我哋一齊咗好多年,無論喺平時或者床上都keep到情趣。
佢又應承🫢 ...
好好相處之道,開始試吓玩新嘢,有冇問過佢肯唔肯玩3p?

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-2-2 10:01 發表 查看引用來源
點樣性感法?短裙低胸?咁有冇人上前聊佢?
我哋唔係行短裙低胸路線😂
點樣形容呢?我會話係高貴性感或者若隱若現。
因為我覺得暴露唔代表性感,反而係見到少少就夠。
(當然喺床上就唔係😂)

同埋老婆胸型真係好,所以就算唔特登暴露,只係簡單着緊身衫加貼身牛仔褲(少少穿窿),加上佢腳長,已經唔錯🫢

至於飲嘢嘅地方,當然有人撩佢,尤其鬼佬多😂

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 10:02 發表 查看引用來源

佢又應承🫢 ...
兩穴齊入?😉

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-2-2 10:03 發表 查看引用來源
呀嫂有顏值又好身材,仲肯配合你玩,真係羨慕死人,你哋大約咩年紀?
90後喺度揮緊手👋

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 10:10 發表 查看引用來源
我哋唔係行短裙低胸路線😂
點樣形容呢?我會話係高貴性感或者若隱若現。
因為我覺得暴露唔代表性感,反而係見到少少就夠。
(當然喺床上就唔係😂)

但係老婆胸型真係好,所以就算唔特登暴露,只係簡單着緊身衫加貼身牛仔褲(少少 ...
咁有冇著瑜伽褲?

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-2-2 10:06 發表 查看引用來源
好好相處之道,開始試吓玩新嘢,有冇問過佢肯唔肯玩3p?
其實我同佢都肯嘅(雖然未試過)
但係我同佢都想係自然發生,唔會特登安排。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-2 10:11 發表 查看引用來源
兩穴齊入?😉
上下穴我鐘意嫁,但係去洗手間嗰度就唔使啦😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆