上一頁下一頁
發新話題

愛妻隨記*不定期更新*

收藏  |  訂閱
93  38.2k

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 11:00 發表 查看引用來源
呢張係去旅行嘅時候影嘅,嗰日喺泳池佢係全場嘅焦點😂
當我幫佢搽太陽油嘅時候,個身令令地
好多男人喺佢附近走來走去。
咁大波梗係喺佢附近走來走去啦!😬

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 11:00 發表 查看引用來源
呢張係去旅行嘅時候影嘅,嗰日喺泳池佢係全場嘅焦點😂
咁樣一定係全場焦點啦,健康膚色金頭髮,非常sexy

嚟緊新年放大假,想同老婆去鬼佬酒吧拍拖,大家有冇建議?

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 11:16 發表 查看引用來源
嚟緊新年放大假,想同老婆去鬼佬酒吧拍拖,大家有冇建議?
想搵鬼佬比呀嫂試吓?甚至玩3p?

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-2-2 11:24 發表 查看引用來源
想搵鬼佬比呀嫂試吓?甚至玩3p?
未必,睇緣份,係想同佢飲杯嘢拍下拖同埋睇吓有冇人撩吓老婆🫢😂其實唔係指定鬼佬,只係外國人通常有禮貌啲,唔會好似前世未見過女士咁

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 09:55 發表 查看引用來源
佢真係好身材同埋係靚老婆(求生慾100%)
所以平時同佢出街,着緊身衫都好多人望。
自己心裏面都會興奮,加上佢都知道我鍾意佢俾人睇,所以有陣時佢都好配合。

試過兩公婆出去拍拖,佢會特登着性感啲或者貼身啲,之後去飲吓酒,我坐 ...
其實我都同老婆計劃好似你地咁玩,不過始終冇乜時間去,只係試過一次倒數party咁玩,當時各有各玩,見到佢都有比仔溝,不過佢又唔係主動型,所以都係跳舞咁,而我都有同其他女玩,由於係任飲,所以突然酒精上腦,醉住咁同老婆返上酒店房

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-2-2 11:37 發表 查看引用來源
其實我都同老婆計劃好似你地咁玩,不過始終冇乜時間去,只係試過一次倒數party咁玩,當時各有各玩,見到佢都有比仔溝,不過佢又唔係主動型,所以都係跳舞咁,而我都有同其他女玩,由於係任飲,所以突然酒精上腦,醉住咁同老婆返上酒店房 ...
我都鍾意小醉咁進行,成個感覺放好多
咁阿嫂嗰日有冇話俾人點樣溝發生過啲咩?🫢

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 11:48 發表 查看引用來源

我都鍾意小醉咁進行,成個感覺放好多
咁阿嫂嗰日有冇話俾人點樣溝發生過啲咩?🫢
見到佢都係同d仔玩一陣,又冇乜身體接觸,其實都冇再詳細問,因為太醉

引用:
呢張係去旅行嘅時候影嘅,嗰日喺泳池佢係全場焦點😂
阿嫂對波堅大😍😍😍

回覆 30# woskxnhihi 的帖子

阿嫂咁大有冇36E?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆