愛妻隨記*不定期更新*

收藏  |  訂閱
13  38.4k

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 09:33 發表 查看引用來源
斷斷續續都喺度分享過一兩次我同愛妻既相,當中有試過將某一啲師兄既留言/或者佢哋嘅幻想,
喺床上嘅時候同我老婆講,好明顯感覺到老婆興奮同埋濕好多。
所以為咗繼續增加兩公婆嘅性愛樂趣,今日決定開過長post。#唔知仲有冇 ...
亞嫂身材好正喎!😬

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 09:55 發表 查看引用來源
佢真係好身材同埋係靚老婆(求生慾100%)
所以平時同佢出街,着緊身衫都好多人望。
自己心裏面都會興奮,加上佢都知道我鍾意佢俾人睇,所以有陣時佢都好配合。

試過兩公婆出去拍拖,佢會特登着性感啲或者貼身啲,之後去飲吓酒,我會 ...
難得亞嫂咁有情趣!😬

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 10:02 發表 查看引用來源

我對佢嘅戀愛宗旨係要keep住想溝佢,閑時要俾啲情趣對方。所以就算我哋一齊咗好多年,無論喺平時或者床上都keep到情趣。
性感內衣係其中既基本😂😂
最近問佢買條假J,扮三P好冇
佢又應承🫢 ...
兩穴齊入?😉

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 10:10 發表 查看引用來源
我哋唔係行短裙低胸路線😂
點樣形容呢?我會話係高貴性感或者若隱若現。
因為我覺得暴露唔代表性感,反而係見到少少就夠。
(當然喺床上就唔係😂)

但係老婆胸型真係好,所以就算唔特登暴露,只係簡單着緊身衫加貼身牛仔褲(少少 ...
咁有冇著瑜伽褲?

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 10:13 發表 查看引用來源
其實我同佢都肯嘅(雖然未試過)
但係我同佢都想係自然發生,唔會特登安排。
有冇幻想過點玩3P?

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 10:14 發表 查看引用來源
上下穴我鐘意嫁,但係去洗手間嗰度就唔使啦😂
咁亞嫂係咪好high?😬

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 10:18 發表 查看引用來源
做運動嘅時候囉😂
正吖!有冇相可以分享! 😉

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 11:00 發表 查看引用來源
呢張係去旅行嘅時候影嘅,嗰日喺泳池佢係全場嘅焦點😂
當我幫佢搽太陽油嘅時候,個身令令地
好多男人喺佢附近走來走去。
咁大波梗係喺佢附近走來走去啦!😬

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 13:48 發表 查看引用來源
會感覺不良好🫠對於自己人嘅話,絕對冇邪念😂
寧願比陌生人見到?

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2024-2-2 13:53 發表 查看引用來源
幼腰唔敢講,我同佢都會做運動,盡量Keep住身型

我唔介意比人哋J我老婆🤭
咁如果抽水呢?

附件

前往最後回覆