上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
2.4k  271.8k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-6 11:55 發表 查看引用來源

嗰個靚仔追左佢成年,其實對佢好好,好關心佢,開解佢,所以佢係畀佢嗰份誠意打動,佢最初只係同佢拍拖冇同佢屌架
佢哋最後分手嘅原因,係因為佢覺得呢個男人唔成熟,真係唔啱佢 ...
個後生仔又忍到嘅?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-6 11:44 發表 查看引用來源

師兄講得真係好啱👍🏻
都係講返良家,其實紅顏係一個活生生嘅例子
我認識咗紅顏十幾年,之前一直都係冇性關係,嚴格嚟講其實佢係我一個知己,佢經常有同我食飯飲酒無所不談,簡單講佢老公係一個低級古惑仔,佢係畀佢老公 ...
女人有心打扮,完全會改頭換面。
以前,師兄嘅紅顏唔把佢自己當一回事。
普通女人一揮手,九成有狗公排隊。
只要佢用心揀吓,唔做比人呃做公廁,
唔難搵到一兩件男人比佢快樂。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-6 12:00 發表 查看引用來源

女人有心打扮,完全會改頭換面。
以前,師兄嘅紅顏唔把佢自己當一回事。
普通女人一揮手,九成有狗公排隊。
只要佢用心揀吓,唔做比人呃做公廁,
唔難搵到一兩件男人比佢快樂。 ...
不嬲都係男追女隔重山,女追男隔層紗架啦!所以女嘅要搵一定唔難!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-6 11:44 發表 查看引用來源

師兄講得真係好啱👍🏻
都係講返良家,其實紅顏係一個活生生嘅例子
我認識咗紅顏十幾年,之前一直都係冇性關係,嚴格嚟講其實佢係我一個知己,佢經常有同我食飯飲酒無所不談,簡單講佢老公係一個低級古惑仔,佢係畀佢老公 ...
比古惑仔攪大肚,他仔又肯唔趙完鬆嘅。
師兄嘅紅顏,本應該唔係樣衰冇身材嘅女人。

紅顏佢立心整返靚自己,吸引力返轉頭。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-6 11:59 發表 查看引用來源
個後生仔又忍到嘅?
紅顏當時仲係有婚姻,只要紅顏唔畀佢屌個靚仔有乜辦法?紅顏唔係一個咁隨便畀人屌嘅女人,同sp完全唔同

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-6 12:16 發表 查看引用來源

比古惑仔攪大肚,他仔又肯唔趙完鬆嘅。
師兄嘅紅顏,本應該唔係樣衰冇身材嘅女人。

紅顏佢立心整返靚自己,吸引力返轉頭。
紅顏當時好鍾意佢前夫㗎,佢去到而家都講呢個係佢一生人最大嘅錯誤
紅顏係一個面懵心精嘅女人,樣貌身材唔係話差不過唔係好sharp嗰隻,佢離咗婚之後好積極去減肥,起碼減咗廿幾磅,連對腳都瘦曬
以前佢好少化妝,而家經常都會化妝,以前佢老公同佢扑嘢,只係當佢一個洩慾工具,最緊要自己射咗嘢就得唔理佢舒唔舒服開唔開心
所以而家紅顏開發咗之後,連對性愛都係另一個睇法

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-6 12:32 發表 查看引用來源

紅顏當時仲係有婚姻,只要紅顏唔畀佢屌個靚仔有乜辦法?紅顏唔係一個咁隨便畀人屌嘅女人,同sp完全唔同
咁通常拍得拖就預咗會比佢屌架啦!咁即係佢老公之外,就係得你呢個男人?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-6 12:39 發表 查看引用來源
咁通常拍得拖就預咗會比佢屌架啦!咁即係佢老公之外,就係得你呢個男人?
佢之前個男朋友有同佢扑嘢嘅,不過係後段嘅事
同埋紅顏同佢之前個男朋友扑嘢,絕大多數係有戴袋,佢之前個男朋友係一路都唔知道紅顏一直都係有避孕

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-6 12:38 發表 查看引用來源

紅顏當時好鍾意佢前夫㗎,佢去到而家都講呢個係佢一生人最大嘅錯誤
紅顏係一個面懵心精嘅女人,樣貌身材唔係話差不過唔係好sharp嗰隻,佢離咗婚之後好積極去減肥,起碼減咗廿幾磅,連對腳都瘦曬
以前佢好少化妝,而家經常 ...
咁佢之前都未享受過性愛嘅樂趣,同咗你之後先享受到,知道原來咁正,咁梗係唔同哂啦!😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-6 12:41 發表 查看引用來源

佢之前個男朋友有同佢扑嘢嘅,不過係後段嘅事
同埋紅顏同佢之前個男朋友扑嘢,絕大多數係有戴袋,佢之前個男朋友係一路都唔知道紅顏一直都係有避孕 ...
咁可惜,佢冇提出唔用套咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆