上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
2.4k  271.4k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-6 23:17 發表 查看引用來源

SP本錢又唔夠呀嫂,同師兄有緣,
佢唔會想獨霸師兄,反而可以長久保持關係。。。

SP知佢自己位置,唔會持靚行胸,師兄有個好 SP。。。
ok啦起碼唔會煩,我前兩晚先同佢攪完🤫🤫

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-7 15:36 發表 查看引用來源

呢啲SP就正啦!唔妨礙你屋企,又玩得咁開放!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-7 15:36 發表 查看引用來源

男人就是怕女人煩。

泡良都惡劣嘅地方,
就是攪到良家抱有希望,變到好煩,
啅完就走。。。呃身又騙心。。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-7 16:00 發表 查看引用來源

男人就是怕女人煩。

泡良都惡劣嘅地方,
就是攪到良家抱有希望,變到好煩,
啅完就走。。。呃身又騙心。。。。
泡良果啲渣男係咁,只求達到目的,食完就會走!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-7 15:38 發表 查看引用來源
呢啲SP就正啦!唔妨礙你屋企,又玩得咁開放!😬
SP成班姊妹,幾多有對Ching出手呀😎

引用:
原帖由 mm28 於 7-5-2024 15:36 發表 查看引用來源

又同SP大戰嚟?佢又濕到淋哂啦🥰🤣

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-7 16:25 發表 查看引用來源

唔係我呀,係mm28師兄!我都想有呀!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-6 22:23 發表 查看引用來源

SP喺大陸同佢老公結咗婚,已經有咗個女,一齊落嚟香港,其實本來環境唔錯,佢老公喺香港有個魚檔,有層樓,可惜爛賭最後輸到乜都冇,SP帶住個女走咗,自己獨力養大個女
SP本性其實好貪玩,而且大波又姣其實好多狗公溝佢,甚至 ...
SP識咗ching 就收吓手,即係ching 餵到SP夠飽飽。。。
SP成班姊妹咁主動食仔,幾多有對Ching出手呀。。。👏👏👏

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-7 16:25 發表 查看引用來源

冇喎係其中一個比較靚啲有啲身材嘅啱傾啲啫喎🤣🤣

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-7 16:26 發表 查看引用來源
又同SP大戰嚟?佢又濕到淋哂啦🥰🤣
三個禮拜至一個月總有一次😆🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆