上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
2.3k  270.2k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-8 15:06 發表 查看引用來源

純粹講扑嘢,sp絕對啱玩,夠風騷夠姣,多水多汁,床上功夫好好🤭🤭
呢啲做SP一流!😬

經驗豐富唔係賣點嚟架喎,sp係咪乜都肯玩先,乜嘢前前後後上上下下左右左右(打機秘技咁) 🤣🤣🤣
引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-8 15:20 發表 查看引用來源

佢性經驗真係豐富架🤭

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-5-8 16:02 發表 查看引用來源
經驗豐富唔係賣點嚟架喎,sp係咪乜都肯玩先,乜嘢前前後後上上下下左右左右(打機秘技咁) 🤣🤣🤣

我調教過嘅女人🤫基本上大部分嘅嘢都玩得,除咗玩後門🤭好似sp咁,口交、69、乳交、口爆、顏射、性玩具、角色扮演、唔同花式嘅性交基本上樣樣都得
近期SP鍾意學我老婆打扮成熟啲(其實佢嘅年紀大過我老婆少少)又玩多咗黑絲、高踭鞋🤣不過sp著就好怨婦格🤭🤭

附件

引用:
原帖由 mm28 於 8-5-2024 17:49 發表 查看引用來源

我調教過嘅女人🤫基本上大部分嘅嘢都玩得,除咗玩後門🤭好似sp咁,口交、69、乳交、口爆、顏射、性玩具、角色扮演、唔同花式嘅性交基本上樣樣都得
近期SP鍾意學我老婆打扮成熟啲(其實佢嘅年紀大過我老婆少少)又玩多咗黑 ...
對腳好正😍有排玩😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-8 17:49 發表 查看引用來源

近期SP鍾意學我老婆打扮成熟啲(其實佢嘅年紀大過我老婆少少)又玩多咗黑 ...
睇呢SP在師兄度攞到嘅雨潤唔夠,
佢先攪到咁幽怨,🤭🤭🤭

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-8 18:45 發表 查看引用來源

睇呢SP在師兄度攞到嘅雨潤唔夠,
佢先攪到咁幽怨,🤭🤭🤭
唔係喎呢部人肉榨汁機,次次都榨乾曬我啲精華液😅😅我返到屋企真係射多一滴都難😫😫

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-8 17:49 發表 查看引用來源

後花園,唔係個個願玩。
我隻乸以前,都係比我磨咗佢幾耐吓,
佢又有段時間有興致,先慢慢進行開發。。。笑

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-8 20:25 發表 查看引用來源

唔係喎呢部人肉榨汁機,次次都榨乾曬我啲精華液😅😅我返到屋企真係射多一滴都難😫😫
一日潤一個,唔算花心嘛,師兄。。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-8 20:37 發表 查看引用來源

後花園,唔係個個願玩。
我隻乸以前,都係比我磨咗佢幾耐吓,
佢又有段時間有興致,先慢慢進行開發。。。笑
呀嫂肯玩肛交好開放

引用:
原帖由 mm28 於 8-5-2024 21:16 發表 查看引用來源

呀嫂肯玩肛交好開放
咁師兄你啲女女肯唔肯玩後門架?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆