上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
2.1k  236.0k

回覆 50# 平衡生活 的帖子

同意 多謝欣賞

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-11 23:41 發表 查看引用來源

好引誘...…...
我想睇下其他男人點睇?上一張我老婆平時嘅衣著,你覺得呢張性感啲誘惑啲定係旗袍呢?🤔🤔

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-12 00:27 發表 查看引用來源

我想睇下其他男人點睇?上一張我老婆平時嘅衣著,你覺得呢張性感啲誘惑啲定係旗袍呢?🤔🤔
哩張又好似正啲喎。。。對波凸哂出嚟😍😍😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-12 00:29 發表 查看引用來源
哩張又好似正啲喎。。。對波凸哂出嚟😍😍😍
佢一向都俾人話廟細燈籠大架啦

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-12 00:27 發表 查看引用來源

個bra好似深深地色咁喎😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-12 00:53 發表 查看引用來源
個bra好似深深地色咁喎😍
有時佢純白T shirt戴個黑色bra仲現形😅😅我覺得佢係姣姣哋引人𥄫佢🤔😅不過我都唔太介意

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-12 00:59 發表 查看引用來源

有時佢純白T shirt戴個黑色bra仲現形😅😅我覺得佢係姣姣哋引人𥄫佢🤔😅不過我都唔太介意
嫂子應該唔只姣姣地咁少嘢。。。係好x姣😍😆師兄!有冇嫂子著住底褲仔嘅相呀?😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-12 02:00 發表 查看引用來源
嫂子應該唔只姣姣地咁少嘢。。。係好x姣😍😆師兄!有冇嫂子著住底褲仔嘅相呀?😍
佢平時真係唔算姣嘅,係鍾意打扮性感啲啫😉😉不過上到床佢就真係多水多汁、淫兼大食,淨係個新年都爭啲榨乾我😅😅同佢去咗澳門三日兩夜,佢要咗五鑊😏😏

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-12 08:19 發表 查看引用來源

佢平時真係唔算姣嘅,係鍾意打扮性感啲啫😉😉不過上到床佢就真係多水多汁、淫兼大食,淨係個新年都爭啲榨乾我😅😅同佢去咗澳門三日兩夜,佢要咗五鑊😏😏 ...
多水到流出嚟?😍師兄好好性福呀🥰

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-12 09:24 發表 查看引用來源
多水到流出嚟?😍師兄好好性福呀🥰
老婆想要就出曬水濕立立咁引你插入去架,搵個龜頭撩兩撩就已經流出嚟😉😉

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆