上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
2.3k  270.3k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-12 14:54 發表 查看引用來源
咁內射仲正啦!😉
係正嘅😉😉不過你插咗佢幾十下停一停抖一抖嘅時間,佢妹妹仲會一收一放咁樣啜吸我條嘢,嗰種感覺好強烈好容易提早射咗畀佢,戴袋就會好啲😅😅

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-12 15:02 發表 查看引用來源

會,同埋擘開對m字腳又會叫我大力啲鋤佢,又會自己揸住對波撩撩下個乳頭增加刺激同埋媚眼半張好淫
好有畫面,真係感受到佢個淫様

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-12 15:24 發表 查看引用來源

係正嘅😉😉不過你插咗佢幾十下停一停抖一抖嘅時間,佢妹妹仲會一收一放咁樣啜吸我條嘢,嗰種感覺好強烈好容易提早射咗畀佢,戴袋就會好啲😅😅
咁呢個都係冇套嘅好處同唔好處!😂
通常第二Q可以冇咁敏感,到時可以享受到冇套嘅樂趣!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-12 15:04 發表 查看引用來源
都好淫!平時喺屋企會唔會?
喺屋企都會,其實佢好識享受,我射完我睇住佢妹妹仲喺度一收一放緊嘅時候,佢有時仲會用手指撩下自己嘅陰蒂增加完事後嘅快感又會搵對腳夾住我要我奶下佢對波

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-12 15:28 發表 查看引用來源
喺屋企都會,其實佢好識享受,我射完我睇住佢妹妹仲喺度一收一放緊嘅時候,佢有時仲會用手指撩下自己嘅陰蒂增加完事後嘅快感又會搵對腳夾住我要我奶下佢對波 ...
咁佢都好淫!師兄好性福!😉

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-12 15:25 發表 查看引用來源

好有畫面,真係感受到佢個淫様
真實仲淫蕩🤭🤭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-12 15:31 發表 查看引用來源

真實仲淫蕩🤭🤭
可唔可以講下個5 Q咩時段做?

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-12 15:33 發表 查看引用來源

可唔可以講下個5 Q咩時段做?
一攞到房上房佢就要第一q,嗰晚食完宵夜就再做,第二朝瞓晏啲早餐都未食又要餵飽佢妹妹先🤭🤭嗰晚返酒店沖完涼又黎,臨退房都要執多劑
所以話呢個trip佢特別大食

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-12 14:51 發表 查看引用來源

佢啲毛唔算多唔算好密(黑森林),唔會遮住曬隻鮑魚,同埋佢為咗著泳衣靚啲唔好露毛大髀內側係脫乾淨咗
多毛毛就梗架SEXY😍😍😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-12 15:57 發表 查看引用來源

一攞到房上房佢就要第一q,嗰晚食完宵夜就再做,第二朝瞓晏啲早餐都未食又要餵飽佢妹妹先🤭🤭嗰晚返酒店沖完涼又黎,臨退房都要執多劑
所以話呢個trip佢特別大食 ...
如果比我就爽囉😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆