上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
132  270.1k

龍年初一,祝各版友,龍精虎猛,出肏平安。

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-14 14:41 發表 查看引用來源

佢個姊妹樣貌麻麻啦,有身材嘅,不過係姣到出面淫底嗰隻,屌下都可以嘅😂🤣
可能我老婆有講我同佢之間嘅性生活畀佢聽,佢知道我老婆好大食我都餵得飽佢,又想試下掛🤭🤭 ...
佢個姊妹有身材, 不過應該都唔夠呀嫂咁堅啦

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-14 23:17 發表 查看引用來源

都勁架細1個cup到啦
小弟羡慕, 遇到真想食咗個姐妹先.

問一句, 萬一
CHING 食咗, 你會否怕呀嫂知

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-14 23:31 發表 查看引用來源

當然怕啦,C hing
以為呀嫂或會首肯.  sorry.

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-14 23:41 發表 查看引用來源

如果我老婆接受到我偷偷地食咗佢姊妹,咁我肯定我老婆都接受到佢姊妹嘅提議,同佢姊妹個老公扑嘢玩吓😓😓
咁講ching唔係怕呀嫂知你偷食,   怕呀嫂呷醋報復...

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-15 12:52 發表 查看引用來源

識咗佢幾年㗎喇,雖然離左婚,絕對人妻feel,餵飽佢唔易😅😅對波細我老婆少少但都好勁好揸
嘩嘩嘩 ! 呀嫂對波還要更大, 我尼個胸奴人羨慕死了

回覆 256# mm28 的帖子

如果我老婆有呀嫂咁大對燈,
我晚晚精盡老婆都無所謂。。。哭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-16 23:04 發表 查看引用來源

佢唔知我放佢啲相上嚟,畀佢知道就不得了,佢會話我畀自己老婆對波籮柚人哋睇,畀人講咸濕嘢又或者畀人J佢😅😅
呀嫂咁好身材, 真係不得了, 遮掩唔住o既.

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-16 20:10 發表 查看引用來源

咁又未必一定好大波先好玩嘅,我相信阿嫂都係一個好嘅性伴侶👍🏻
反而我覺得下面要夠窄多水多汁,屌起上嚟夠淫夠放係好重要
師兄咁欣賞佢,放張我家淫娃淫淫哋嘅相 ...
咁又未必一定好大波先好玩嘅,
但係大波多嘢玩好多.

特別老婆冇熱情, 揸手嘢都無...

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-16 23:47 發表 查看引用來源

轉變下同老婆玩嘅方式,教佢做個淫婦大家都enjoy
我老婆同我sp,好多嘢都係我教佢開發佢哋,咁大家一齊先好玩,雖然本身一定要佢哋係大食淫底
唉...我果個由熱轉冷, 攪保暖已經盡晒力.
有時心諗, 老婆 大食淫底怕佢出牆好, 定係 慢慢冷攪到無得玩好

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆