上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
849  270.1k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-19 07:30 發表 查看引用來源
閪痕。。。等師兄去幫佢止痕😍🤣
咁佢閪痕又好正常喎,中女離咗婚,而家冇男朋友,遇到我又信任得過,又滿足到佢性慾,畀我調教完性需要大咗好合理呀
雖然佢唔係大波大蘿,但係佢嗰種良家feel,其實淨係佢酒店都好多狗公想溝佢扑佢,佢真係要同男人玩都唔憂冇嘢玩

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-19 12:46 發表 查看引用來源
咁師兄你快啲去幫佢止痕啦👍🏾😂
良家少婦個陰戶脹卜卜,你搞到我而家都想屌🤭🤭

附件

引用:
原帖由 小福星 於 2024-5-19 13:00 發表 查看引用來源
好fit 一定好好玩
佢地獄式減肥之後真係算幾fit,而且妹妹脹卜卜🤭又有啲含蓄怕醜但係屌起上嚟又多水多汁,係好好玩🤣

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-5-19 14:00 發表 查看引用來源

有冇諗過同紅顏或SP玩下多p?又或者叫佢哋倆個玩3P?
紅顏同我老婆一定唔會玩3p,sp基本上都唔會,反而最近我有啲覺得sp想我試下佢姊妹,如果佢真係主動畀佢姊妹同我玩,可能有機會係sp佢姊妹同我玩3p😍我老婆紅顏sp嗰啲性幻想或者角色扮演就會玩3p🤭或者多p🤭

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-19 14:54 發表 查看引用來源
師兄。。。如果SP同埋佢姊妹一齊嚟。。。真係不得了囉😍😍😍佢姊妹姣唔姣,淫唔淫先?😍😍😍
紅顏同佢嘅姊妹係好friend,一樣喺大陸落嚟,佢姊妹個老公應該仲喺大陸,淫唔淫就唔知,不過小姣就肯定,同佢食過好多次飯飲過好多次酒,當然冇sp咁放,咁風騷咁淫🤭🤭
但係我都覺得佢係悶同埋有性需要,想搵個男人扑下嘢,我估佢同紅顏嘅感情係好到大家share一個男人都ok

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-5-19 15:54 發表 查看引用來源

SP咁淫,再引下佢姊妹,應該好大機會玩到啦
sp同佢嗰幾個姊妹係結義金蘭,因為佢哋全部喺大陸落嚟,應該大家一齊互相扶持、互相照應
其實以我所知,佢哋有一齊出嚟玩一齊溝仔,有啲係離咗婚嘅,有啲應該個老公喺大陸
sp個姊妹一定知道我同sp嘅性關係,因為sp一定有同佢講,sp咁開放嘅性格,如果佢姊妹需要,佢真係會推我同佢屌

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2024-5-19 18:40 發表 查看引用來源
阿嫂唔玩3p,太可惜了,否則她跟sp兩對導彈互射,場面一定好震撼  
畀佢知道我同sp d嘢命都冇😌😌唔好講話一齊屌

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-5-19 19:22 發表 查看引用來源

俾你調較埋姊妹, 師兄你真係好唔得閒了!😆😆
如果真係咁,當食散餐可以嘅😅😅

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-5-19 19:23 發表 查看引用來源

咁師兄你又處理得幾妥當👍
其實我老婆都畀我好大自由度,真係好少check我嘅,同埋我嘅工作好多時都要應酬,呢幾年已經少咗

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-19 20:05 發表 查看引用來源

寧比人知,莫比人見。
呀嫂咁聰慧,我諗放ching出外,
佢又可以透透氣,唔要師兄只在家中放炮,
呀嫂都怕佢應付不自如,🤭🤭🤭
我同我老婆都係性慾強嗰啲人,佢肯定應付到啦😅😅最驚係餵佢唔飽啫😅
不過女人嘅直覺真係好強,上星期有一晚我十一點幾返屋企(其實之前去咗sp屋企扑嘢)我返到嚟入到房,我老婆著到性感睡衣冇帶胸圍,突然間走埋嚟攞我條嘢喺度chok下chok下,跟住好彩我扯得到
我問佢係咪想扑嘢,佢話唔係,聽日一早仲要開會,不過睇下我冇喺出面有冇曳曳,佢話我條嘢仲好硬應該冇(佢意思係話我冇喺出面射嘢)我爭啲想捉佢同我吹,口爆佢🤣跟住走咗去瞓覺🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆