上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
466  270.6k

引用:
原帖由 mm28 於 19-5-2024 12:17 發表 查看引用來源

咁佢閪痕又好正常喎,中女離咗婚,而家冇男朋友,遇到我又信任得過,又滿足到佢性慾,畀我調教完性需要大咗好合理呀
雖然佢唔係大波大蘿,但係佢嗰種良家feel,其實淨係佢酒店都好多狗公想溝佢扑佢,佢真係要同男人玩都唔憂 ...
咁師兄你快啲去幫佢止痕啦👍🏾😂

引用:
原帖由 mm28 於 19-5-2024 12:55 發表 查看引用來源

良家少婦個陰戶脹卜卜,你搞到我而家都想屌🤭🤭
唔好話你。。。我都想屌😍😆

引用:
原帖由 mm28 於 19-5-2024 14:47 發表 查看引用來源

紅顏同我老婆一定唔會玩3p,sp基本上都唔會,反而最近我有啲覺得sp想我試下佢姊妹,如果佢真係主動畀佢姊妹同我玩,可能有機會係sp佢姊妹同我玩3p😍我老婆紅顏sp嗰啲性幻想或者角色扮演就會玩3p🤭或者多p🤭 ...
師兄。。。如果SP同埋佢姊妹一齊嚟。。。真係不得了囉😍😍😍佢姊妹姣唔姣,淫唔淫先?😍😍😍

引用:
原帖由 mm28 於 19-5-2024 15:20 發表 查看引用來源

紅顏同佢嘅姊妹係好friend,一樣喺大陸落嚟,佢姊妹個老公應該仲喺大陸,淫唔淫就唔知,不過小姣就肯定,同佢食過好多次飯飲過好多次酒,當然冇sp咁放,咁風騷咁淫🤭🤭
但係我都覺得佢係悶同埋有性需要,想搵個男人扑下嘢, ...
如果SP肯,佢姊妹又餓嘅話,到時嘅情景真係不得了😍😍😍🤣🤣🤣

引用:
原帖由 mm28 於 19-5-2024 18:11 發表 查看引用來源

sp同佢嗰幾個姊妹係結義金蘭,因為佢哋全部喺大陸落嚟,應該大家一齊互相扶持、互相照應
其實以我所知,佢哋有一齊出嚟玩一齊溝仔,有啲係離咗婚嘅,有啲應該個老公喺大陸
sp個姊妹一定知道我同sp嘅性關係,因為sp一定有 ...
咁抵得諗。。。師兄就同佢兩姊妹執番劑啦😍😍😍SP個姊妹應該餓到一個點😍😍😍

引用:
原帖由 mm28 於 19-5-2024 23:59 發表 查看引用來源

我同我老婆都係性慾強嗰啲人,佢肯定應付到啦😅😅最驚係餵佢唔飽啫😅
不過女人嘅直覺真係好強,上星期有一晚我十一點幾返屋企(其實之前去咗sp屋企扑嘢)我返到嚟入到房,我老婆著到性感睡衣冇帶胸圍,突然間走埋嚟攞我條嘢 ...
好在C兄FIT咋😆😆😆萬一穿煲就趴街囉🤣🤣🤣同埋兩公婆都性慾強真係好正😍😍😍

引用:
原帖由 mm28 於 20-5-2024 09:04 發表 查看引用來源

唔止我老婆,sp都絕對唔係小嘢㗎,都係一個大淫婦人肉榨汁機🤭🤭之前我同佢上大陸玩咗兩日一夜,佢同我屌咗三鑊😅臨交房都要扑多鑊先走,好彩果晚唔使同老婆做咋,如果唔係真係唔知有冇嘢出🤣
佢對導彈過關嘅時候,大把麻 ...
WOW。。。又大、波型又靚😍😍😍3獲可能已經係錫住師兄你,留番之後再榨乾過🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆