上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
184  270.0k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-13 15:34 發表 查看引用來源

我自己都性慾強不過後生嗰時仲強🤭😂所以咪滿足到佢囉
同埋兩公婆扑咗嘢咁多年,冇啲新意好難維持
有冇諗過行動升級,搵人同佢接摩之類

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-14 13:43 發表 查看引用來源

其實佢唔係咁開放㗎咋,係同我上床先開放對外面反而唔係
講件事你聽,年幾前佢同一個我都識嘅姊妹食飯吹水大家講起性生活,果條中女(有啲似林憶蓮🤣有波既)講到興高彩烈突然攞咗張佢老公扯起左既相俾我老婆睇,問我老婆佢 ...
正常點會無端端咁講,一定係想再試口風,不過都試到你老婆係吾想

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-14 15:20 發表 查看引用來源

呢個肯定啦係我老婆咁天真啫😂🤣雖然大家真係識好多年
如果你老婆肯,你會唔會試吓交換玩

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-14 15:29 發表 查看引用來源
我覺得我多數唔會囉🤔🤔同埋我老婆冇機會會答應尤其是係佢姊妹個老公
佢哋都吾介意,如果唔係考慮朋友關係又會唔會?定係佢老公吾係佢杯茶?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-20 16:43 發表 查看引用來源

佢有著jacket嘅,不過入到酒吧咪show下嘢囉🤣迷你裙都會著不過又唔係超短,好多時都會著貼身短褲包實個籮柚🤭🤭
你話如果我飲醉咗,掉低佢一個人喺酒吧會點呢?🤔🤔 ...
一定好多人即刻會照顧佢🫢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-23 13:26 發表 查看引用來源

我同佢都唔係成日扑嘢啫,之後都有慢慢開發佢,佢都肯接受嘅,玩玩具就一定有,不過同佢玩高踭鞋絲襪多啲,因為佢條腿真係幾靚,不過都係我開發教佢玩
畀佢真實波波你睇下🤫🤫 ...
咁正😊,有冇條腿分享一下咁

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-23 20:41 發表 查看引用來源

係咪長腿呢?紅顏嘅長腿加高踭鞋好唔好玩呀?🤫🤭
呢個look著住扑野,特別硬大大力插

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-23 23:29 發表 查看引用來源

睇嚟師兄都係鍾意靚腳😍咁紅顏對腳得唔得先?
係呀C兄,我係腳控,有就多啲分享靚腳😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-24 00:33 發表 查看引用來源

其實我好鍾意女人著住高踭鞋同吊襪帶或者中間開窿襪褲畀我屌,真係條嘢都特別硬
出嘢嘅時候,擘開佢哋對m字腳,抽出嚟射落佢妹妹度勁興奮😍
係呀,不過真係可遇不可求,就算老婆都唔係成日肯咁玩

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-24 01:45 發表 查看引用來源

幫老婆著件情趣細格魚網Bodysuit 加埋黑絲.  果時睇到就扯火

咁樣得唔得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆