上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
849  269.9k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-12 00:53 發表 查看引用來源
個bra好似深深地色咁喎😍
有時佢純白T shirt戴個黑色bra仲現形😅😅我覺得佢係姣姣哋引人𥄫佢🤔😅不過我都唔太介意

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-12 02:00 發表 查看引用來源
嫂子應該唔只姣姣地咁少嘢。。。係好x姣😍😆師兄!有冇嫂子著住底褲仔嘅相呀?😍
佢平時真係唔算姣嘅,係鍾意打扮性感啲啫😉😉不過上到床佢就真係多水多汁、淫兼大食,淨係個新年都爭啲榨乾我😅😅同佢去咗澳門三日兩夜,佢要咗五鑊😏😏

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-12 09:24 發表 查看引用來源
多水到流出嚟?😍師兄好好性福呀🥰
老婆想要就出曬水濕立立咁引你插入去架,搵個龜頭撩兩撩就已經流出嚟😉😉

附件

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-12 12:20 發表 查看引用來源

呢張相係充滿誘惑男性嘅表現
真係咁犀利咩?🤔🤔可能我睇慣咗唔係好覺

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-12 12:27 發表 查看引用來源
本身已經大,加埋旗袍一定係S形
係㗎同埋你都知道佢個籮柚都肥美😓😓所以嗰年佢著旗袍咪畀兩條麻甩佬撩囉,嚇到佢走都走唔切返嚟同我講😏😏

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-12 12:28 發表 查看引用來源
平時已經咁突出,C兄你點忍😆
所以新年去澳門三日兩夜佢唔知點解特別想要😅😅冇帶套畀左五鑊佢😅😅

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-12 13:49 發表 查看引用來源

兩晚五鑊佢應該滿足
前後三日兩夜,第一日一攞到房已經要我畀佢,臨走嗰日都要執多鑊😅😅真係畀佢榨乾曬😏😏平時都大食但係過年呢段時間就真係特別大食

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-12 14:03 發表 查看引用來源
可能放假放鬆咗!有冇乜嘢特別野玩?
都冇乜特別嘅都係標準動作情趣內衣,不過可能喺外地佢比平時更加淫啲😂😂同埋一上到酒店房第一鑊就係著住對皮嘅長boot畀我屌,其實我一上船已經覺得佢好想要😉😉同埋平時好少連續五鑊都射喺佢裏面,連我帶咗凸點螺紋避孕套都冇用過😅😅

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-12 14:08 發表 查看引用來源
。。。勁SEXY😍勁誘惑😍望落重好似好多毛毛咁,係咪架?師兄😍
佢啲毛唔算多唔算好密(黑森林),唔會遮住曬隻鮑魚,同埋佢為咗著泳衣靚啲唔好露毛大髀內側係脫乾淨咗

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-12 14:11 發表 查看引用來源

外地旅遊加上住酒店房,性慾特別放縱
師兄果然好有經驗,確實係比平時淫啲,性需要大啲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆