上一頁下一頁
發新話題

新年獨自在屋企爽

收藏  |  訂閱
110  16.0k

新年獨自在屋企爽

媽咪爸爸年初二去旅行,年初二晚上叫左sp上黎我屋企,一關門慢慢除晒我啲衫走咗我間房度叫我含佢,佢就帶套插我,做完一次,再出街食飯,食完飯,一齊沖涼,佢即刻捉住我頭含佢,之後再去梳發度做,做完去做走啦!

年初三晚上又叫另一個sp,穿了件衫,叫佢自己上嚟自己開門,佢一關門就入我嗰間房,我就扮訓覺,佢就爬上我張床,掀開張被,哦,原來叫我自己上嚟喺俾個驚喜我呢!係度狂揸我,你條衰妺快啲幫我含添呀,之後又插我,佢話小心你唔好咁大聲叫啦!咁夜會嘈住人㗎
又再做完,諗住瞓覺㗎,跟住叫佢後揸我啦之後佢又用手指摸我下面,跟住佢又硬左
再做
一齊就訓
早上含醒左,Moring q 之後反工了
年初六收到一個訊息,佢就話我去完旅行啦!
就係上次嗰個靚仔,佢話好掛住我,之後係佢格車含佢,omg 一除條褲發現係ck,真係好開心,之後拉左佢上我屋企,又再含過,捉佢入我間房,即刻帶套,做完,佢就話要參觀嘩你間屋企咁大嘅,之後佢就走咗啦!
發現我枱面留低咗佢隻錶即刻叫佢上返嚟拎之後佢又再做多次
年初七
早上傾咗好耐嘅人,我收工即刻返屋企等佢嚟
下午上黎,即刻叫我口爆佢,休息-陣,做
晚上叫咗一個上次黎我屋企嘅人,之後叫佢自己上嚟,佢又話我嗰個鄰居望住佢,一關門除佢褲含,含含下,佢又話唔得啦!好耐冇見你快啲俾我插你啦,上次佢就問有冇諗過同AL,今次都幾特別,拎咗個Anson Lo嘅紙板頭放咗喺遮住佢個頭,黎插我,☺️☺️死火真係好變態⋯⋯
12:00又多個上黎,一見到我就錫我,幫佢除褲,一齊沖涼,沖沖下,叫我花灑下同佢含,冲完涼,坐喺床度插我,又𨍭下post
之後做完走了

黐線嘅一日三條,好正
我的瘋狂之旅完了
媽咪今日反黎,冇了,慘

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-17 09:08 發表 查看引用來源
媽咪爸爸年初二去旅行,年初二晚上叫左sp上黎我屋企,一關門慢慢除晒我啲衫走咗我間房度叫我含佢,佢就帶套插我,做完一次,再出街食飯,食完飯,一齊沖涼,佢即刻捉住我頭含佢,之後再去梳發度做,做完去做走啦!

年初三晚上又叫另一個 ...
嘩。。。師姐龍年性愛行大運喎😍😍😍連續大戰3個😆😆😆係咪獲獲都有嚟高潮?😍😍😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-2-17 09:14 發表 查看引用來源
嘩。。。師姐龍年性愛行大運喎😍😍😍連續大戰3個😆😆😆係咪獲獲都有嚟高潮?😍😍😍
🤭🤭🤭

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-17 09:27 發表 查看引用來源
🤭🤭🤭
飽哂啦。。。有排吾洗開餐🥰😂

回覆 1# mui1892 的帖子

師妹過一個很充實滿足的龍年!

引用:
原帖由 Water_man 於 2024-2-17 09:52 發表 查看引用來源
師妹過一個很充實滿足的龍年!
係呀😏😏

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-17 10:08 發表 查看引用來源
係呀😏😏
你都幾大食?

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-17 09:08 發表 查看引用來源

年初三晚上又叫另一個 ...
果然豐衣足食,常滿!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-17 11:32 發表 查看引用來源
果然豐衣足食,常滿!😬
🤭🤭滿足

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-17 12:26 發表 查看引用來源
🤭🤭滿足
我估師姐應該未夠飽嘅😆😆😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆