上一頁下一頁
發新話題

懷孕六個月 情人節出軌

收藏  |  訂閱
101  46.2k

引用:
原帖由 leonalee92219 於 2024-2-19 06:56 發表 查看引用來源

派帽都咁大方原諒老婆?師兄咁你有沒出軌
而家呢個年代好多人都會偷食,我都有食過人妻同人地條女既,當報應囉

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-2-19 13:25 發表 查看引用來源
而家呢個年代好多人都會偷食,我都有食過人妻同人地條女既,當報應囉
咁師兄而家仲有冇偷食?

大肚都有需要O既~
應該仲會有下次喎~

引用:
原帖由 leonalee92219 於 2024-2-18 00:22 發表 查看引用來源
懷孕快到六個月,老公一直都話驚第1胎影響BB唔肯做愛,但係有時候覺得真係有需要,結果佢老婆偷偷地派左頂帽,仲要比自己上司中出埋個隻,而家有點唔知點收科好,事緣老公初五/初六要跟公司去澳門,即係情人節得自己一個人,真係有啲 ...
師姐嘅上司真係好懂,識玩大肚人妻,有色心、有色膽、重要有運氣。。。

尼種機會真係羨慕你上司。。。,
將你咁正嘅大肚婆攪上手。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-2-19 15:12 發表 查看引用來源

師姐嘅上司真係好懂,識玩大肚人妻,有色心、有色膽、重要有運氣。。。

尼種機會真係羨慕你上司。。。,
將你咁正嘅大肚婆攪上手。。。
我都覺得係,呢啲機會唔係咁易有!

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-2-19 13:25 發表 查看引用來源
師兄,又唔好講到報應咁嚴重。

男人無論結婚未,九成都想玩人妻。  人妻數量比我地呢班狗公少,可食嘅更少。。。,

需求需求,有需有求。  比人食得嘅人妻,最少代表有質素。。。,屋企碟住家菜還是香噴噴嘅。。。

引用:
原帖由 leonalee92219 於 2024-2-19 07:10 發表 查看引用來源
今日放工有時間就寫埋個下文 果日攪完之後就大
被同眠瞓著左到第二朝
玩到咁正

引用:
原帖由 leonalee92219 於 2024-2-19 07:10 發表 查看引用來源
今日放工有時間就寫埋個下文 果日攪完之後就大被同眠瞓著左到第二朝
正呀。。。期待師姐下文🥰

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-19 13:32 發表 查看引用來源
咁師兄而家仲有冇偷食?
都仲有keep住個人妻fwb ge,不過都少左好多見面啦

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-2-19 19:34 發表 查看引用來源
都仲有keep住個人妻fwb ge,不過都少左好多見面啦
咁同佢keep咗幾耐?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆