上一頁下一頁
發新話題

懷孕六個月 情人節出軌

收藏  |  訂閱
101  46.2k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-2-19 16:41 發表 查看引用來源

師兄,又唔好講到報應咁嚴重。

男人無論結婚未,九成都想玩人妻。  人妻數量比我地呢班狗公少,可食嘅更少。。。,

需求需求,有需有求。  比人食得嘅人妻,最少代表有質素。。。,屋企碟住家菜還是香噴噴嘅。。。 ...
師兄岩 我果件都保養得好身材又好 而家都仲係好多男人想食既

趁老公今晚春茗夜返,收工返嚟煮碗粉滾啖湯食自己,嗱嗱林包膠埋喺上司屋企過夜果晚發生既事先比大家知啦,陀住個六個月B既大肚婆比佢攪完真係無哂力了,剩係記得佢幫我著番條底褲笠返條大肚裙,之後我斷咗片瞓著左了,就係咁果晚我喺佢屋企過夜,仲一覺瞓到大天光!而家諗返起真係攰到我呢⋯⋯
電話較左每朝七點響鬧,但係今朝當然唔係比夠鐘叫醒我啦!而係~響我臨天光半夢半醒之間既狀態下加上打側身背住佢瞓覺,feel到上司下面已經頂著我屁股郁動,又慢慢隔住條大肚裙摔我對奶頭(無帶爸瞓),攪到我開始有點喘氣!不出一陣間就除左我條底褲插左入去,而我就係咁比佢整醒左,插左十零分鐘上司攞番之炮出嚟對住我塊面顏射哂!無錯竟然今次唔係中出,我有問佢仲嘜唔係入面射,佢逃避我既問題,之後喺佢到沖涼然後車我番屋企換過套衫,各自地若無其事咁返公司

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-2-19 19:36 發表 查看引用來源
師兄岩 我果件都保養得好身材又好 而家都仲係好多男人想食既
咁佢仲有冇同佢同事做?

引用:
原帖由 leonalee92219 於 2024-2-19 20:00 發表 查看引用來源
趁老公今晚春茗夜返,收工返嚟煮碗粉滾啖湯食自己,嗱嗱林包膠埋喺上司屋企過夜果晚發生既事先比大家知啦,陀住個六個月B既大肚婆比佢攪完真係無哂力了,剩係記得佢幫我著番條底褲笠返條大肚裙,之後我斷咗片瞓著左了,就係咁果 ...
朝早果次舒唔舒服?

引用:
原帖由 leonalee92219 於 2024-2-19 20:00 發表 查看引用來源
趁老公今晚春茗夜返,收工返嚟煮碗粉滾啖湯食自己,嗱嗱林包膠埋喺上司屋企過夜果晚發生既事先比大家知啦,陀住個六個月B既大肚婆比佢攪完真係無哂力了,剩係記得佢幫我著番條底褲笠返條大肚裙,之後我斷咗片瞓著左了,就係咁果 ...
顏射你 有咩感覺
上司係咪成日都J你
而家返工有冇得閒就對你多手多腳呀😁

引用:
原帖由 leonalee92219 於 2024-2-19 06:59 發表 查看引用來源

34 28 32😝
好標準。後入一流

引用:
真係幾好。好有畫面

呢度都有個人夫明白🥹🥹🥹🥹

引用:
咁老細搞得師姐舒唔舒服🤭 師姐係咪想佢內射多d

回覆 12# leonalee92219 的帖子

上司樣樣野都試吓,下次後庭,口爆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆