其實女仔點睇其他女仔着得性感啲

收藏  |  訂閱
25  4.0k

其實女仔點睇其他女仔着得性感啲

彷彿着得性感啲會比人喺背後指指點點🫣

引用:
原帖由 clover4 於 2024-2-18 19:13 發表 查看引用來源
邊個指指點點先?
我覺得男女一樣啦, 著衫睇場合 - 見長輩, 同親戚食飯呢d, 低胸露背露大腿唔講你閒話果個人就真係有問題啦
同同輩/ 同事/ 朋友, 都要睇吓約出黎做乜先考慮著咩衫出去

同男性一樣, 落街買少少野又或者拎d 野俾個friend 都恤衫西褲打埋呔, 你一樣會心諗條友係咪on9
一樣o既道理

引用:
原帖由 clover4 於 2024-2-18 19:13 發表 查看引用來源
我覺得冇問題囉,女人唔係趁後生著性感D
唔通等到7,8拾先著咩🤭

個人自由,不過靚唔靚都一樣,有注目禮

回覆 1# clover4 的帖子

其實妳著得幾性感或者幾保守都會有人指指點點~唔駛理其他人架~做自己就得

引用:
原帖由 elingling1 於 2024-2-18 20:59 發表 查看引用來源
其實妳著得幾性感或者幾保守都會有人指指點點~唔駛理其他人架~做自己就得
所以由細到大, 父母老師都教你要帶眼識人
識咩野朋友對一個人o黎講真係好重要
一係識 d性格開放豁達不拘小節, 唔會咁中意批評身邊人o既
一係識 d比自己更姣, 有個伴冇咁礙眼

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-19 06:58 發表 查看引用來源

所以由細到大, 父母老師都教你要帶眼識人
識咩野朋友對一個人o黎講真係好重要
一係識 d性格開放豁達不拘小節, 唔會咁中意批評身邊人o既
一係識 d比自己更姣, 有個伴冇咁礙眼 ...
唔通蛇蛇有啲朋友比你更姣?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-19 07:02 發表 查看引用來源
唔通蛇蛇有啲朋友比你更姣?😉
梗有幾個o既 (唔係俾你地見到果個呀)

利申呢d 野我不單止冇意見, 其實仲幾慶幸添
男人有男人自己想睇穿著性感女性o既原因, 但女性自己本身, 除左個濃妝之外我係幾中意果種少布短裙短褲露趾鞋帶o黎o既感覺
好似赤裸咁樣好 free 同埋可以容許咁著o既時候正係本宮最喜歡陽光充沛o既夏天

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-19 08:30 發表 查看引用來源

梗有幾個o既 (唔係俾你地見到果個呀)

利申呢d 野我不單止冇意見, 其實仲幾慶幸添
男人有男人自己想睇穿著性感女性o既原因, 但女性自己本身, 除左個濃妝之外我係幾中意果種少布短裙短褲露趾鞋帶o黎o既感覺
...
果啲點姣法?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-19 08:35 發表 查看引用來源
果啲點姣法?😬
衣著, 言語, 行為, 都俾都人一種冇男人插佢會死咁o既感覺囉

前往最後回覆