其實女仔點睇其他女仔着得性感啲

收藏  |  訂閱
25  4.0k

其實著個個著得舒服自在就可以
其他人理9佢咩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-19 09:05 發表 查看引用來源

衣著, 言語, 行為, 都俾都人一種冇男人插佢會死咁o既感覺囉
佢係咪有好多炮友?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-19 09:06 發表 查看引用來源
佢係咪有好多炮友?😬
叫做係有過, 自己亦承認係十分之喜歡做愛, 不過人地往事o既 detail 就唔好唱太多啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-19 09:34 發表 查看引用來源

叫做係有過, 自己亦承認係十分之喜歡做愛, 不過人地往事o既 detail 就唔好唱太多啦
咁都係嘅!而家女性都有自己嘅諗法,冇之前啲人咁壓抑自己!

引用:
原帖由 clover4 於 2024-2-18 19:13 發表 查看引用來源
彷彿着得性感啲會比人喺背後指指點點🫣
我係男人。  對女人著得性感嘅容忍度好高。

只要女人著得尊程重場合,尊重其他人,
著得再性感都唔係問題。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-2-19 09:48 發表 查看引用來源

我係男人。  對女人著得性感嘅容忍度好高。

只要女人著得尊程重場合,尊重其他人,
著得再性感都唔係問題。
哈哈哈哈哈哈哈!!
要容忍女人o既性感!!
師兄真係辛苦晒

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-19 10:35 發表 查看引用來源

哈哈哈哈哈哈哈!!
要容忍女人o既性感!!
師兄真係辛苦晒
係呀,遇上靚女著得性感。

小弟咸濕,谷精上腦,
要好用力先忍得住㗎🤭

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-2-19 10:51 發表 查看引用來源

係呀,遇上靚女著得性感。

小弟咸濕,谷精上腦,
要好用力先忍得住㗎🤭
精唔係尿, 咁樣忍對身體唔好o架
有禮拜o既性行為要全裸咁進行, 因為佢係人與人之間最坦蕩最自然o既交流
要射就應該射出o黎, 本宮唔介意 最緊要有feedback, 即係舒服就要叫要呻吟, 最好有d 讚美

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-19 11:49 發表 查看引用來源

精唔係尿, 咁樣忍對身體唔好o架
有禮拜o既性行為要全裸咁進行, 因為佢係人與人之間最坦蕩最自然o既交流
要射就應該射出o黎, 本宮唔介意 最緊要有feedback, 即係舒服就要叫要呻吟, 最好有d 讚美 ...
有靚女同我全裸交流,我點會介意。。。,
最坦蕩就係係屋企房,肉體凹凸交合接觸,

乜嘢衫都唔著啦,重邊有件衫性唔性感嘅考慮。。。哈哈!

多謝大家🥹
主要係年紀漸長,想着得靚啲

前往最後回覆