開年炮

收藏  |  訂閱
12  4.6k

開年炮

過年前中咗幾次伏,搞到而家唔知去邊度開年好........ C兄們有冇好提議? 😁

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 2024-2-19 05:31 發表 查看引用來源
過年前中咗幾次伏,搞到而家唔知去邊度開年好........ C兄們有冇好提議? 😁
去旺角嘉ㄨ大厦.好多男同-0-等待你Q佢,一百元入場,如果未到30半價.五條,玩幾個鐘,可以Q下唔出玩第二個.玩十個八個後先出,個度要帶套,

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-2-19 07:43 發表 查看引用來源
去旺角嘉ㄨ大厦.好多男同-0-等待你Q佢,一百元入場,如果未到30半價.五條,玩幾個鐘,可以Q下唔出玩第二個.玩十個八個後先出,個度要帶套,
唔帶套就去佐顿.如果你生得後生.就真奇貨可居

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-2-19 07:43 發表 查看引用來源
七爺,呢D好嘢留番俾你慢慢嘆。 新年流流衝出來搏X?

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 2024-2-19 05:31 AM 發表 查看引用來源
荷蘭兄你係想開炮定係出火都得?

引用:
原帖由 Neumann 於 2024-2-19 13:19 發表 查看引用來源

紐文兄新年快樂🎉
都得😁 但求舒服,給今年一個好開始🧧

引用:
原帖由 Neumann 於 2024-2-19 13:19 發表 查看引用來源

莫非紐文兄又有好介紹?🤗😊😏

引用:
原帖由 bononowitzki 於 2024-2-19 02:14 PM 發表 查看引用來源

莫非紐文兄又有好介紹?🤗😊😏
唔係新嘢,以前介紹過,所以唔喺度再講,以免大家以為我有利益關係。

引用:
原帖由 Neumann 於 2024-2-19 15:04 發表 查看引用來源

唔係新嘢,以前介紹過,所以唔喺度再講,以免大家以為我有利益關係。
係咪油麻地嗰個呀?

引用:
原帖由 bigbig69 於 2024-2-19 03:33 PM 發表 查看引用來源

係咪油麻地嗰個呀?
唔係油麻地。

前往最後回覆