今日北上嘗小鮮肉

收藏  |  訂閱
14  4.4k

今日北上嘗小鮮肉

係旺角桑拿識的內地南下小鮮肉.星期六北上相約在79漁船 .希望一嘗!三人吃了369 後去開時租

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-2-24 07:57 發表 查看引用來源
係旺角桑拿識的內地南下小鮮肉.今日北上相約.希望一嘗!
三人並無3p.兩小鮮肉都係直男.並拒絕無套內射.但被兩人輪插.真喪翻天

那麼多人貪戀菊花呢?因為攻方菊花如處女的緊.受方,在俾屌操射的過程中,藏在屁屁深處、核桃大小的前列腺受到刺激,而我更肥腫的前列腺.那種從尾椎直衝腦門的酥麻快感,更很多人都會感受到「我肛肛高潮了」,爽到「莖」攣。会比囡更大大的叫床及潮吹.大量米青勁爆.而我的死能會射尿

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-2-27 21:58 發表 查看引用來源
三人並無3p.兩小鮮肉都係直男.並拒絕無套內射.但被兩人輪插.真喪翻天

那麼多人貪戀菊花呢?因為攻方菊花如處女的緊.受方,在俾屌操射的過程中,藏在屁屁深處、核桃大小的前列腺受到刺激,而我更肥腫的前列腺.那種從尾椎直 ...
網友話越食越偏.玩欢樂谷
小心玩到大便也失禁啊

已經濑緊尿.欢樂谷會濑埋屎.就算唔玩.遲的都會

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-2-29 08:24 發表 查看引用來源
網友話越食越偏.玩欢樂谷小心玩到大便也失禁啊

已經濑緊尿.欢樂谷會濑埋屎.就算唔玩.遲的都會
去左玩桑拿.個幾月.我都揸鳩 都有兩百條.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-2-29 08:58 發表 查看引用來源
去左玩桑拿.個幾月.我都揸鳩 都有兩百條

.星期五好能凍.突然收到做貴trade.托住先.揾下小鮮肉.有件夜班.啱晒.D0.去羅湖村完成做trade,經過奉!偶像件粉屎話近關口尾
危險村尾有五六間邪足.約左小鮮肉係金光華六樓.食太二酸菜魚飲飽食醉當然淫慾.去賓館玩、鵝?、先嗒米青.再闖入欢樂谷.小鮮肉即小鮮肉出完一次更耐更硬.俾佢搞到折天.完事後再會無期.大把小鮮肉.沉迷容乜易被捉、黃腳鵝、
回來食辣加小鮮肉超五分鐘.要用痔碇加外塗药的丹碧詩入欢樂谷.星期六仍隱隱作痛.欢樂谷要休養.但都要去桑拿識多的小鮮肉.啜下米青

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-3-5 03:31 發表 查看引用來源
危險村尾有五六間邪足.約左小鮮肉係金光華六樓.食太二酸菜魚飲飽食醉當然淫慾.去賓館玩、鵝?、先嗒米青.再闖入欢樂谷.小鮮肉即小鮮肉出 ...
星期五同小鮮肉炮友玩完.旺角二樓
大七日都冇去.星期日跑完馬同行執到幾滿意.出去晚飯後.去二樓.
二樓星期六無房大會.下午5時前  自由烏時段 (小毛巾)

下午5時後  全祼時段

星期五  『當 大鵰 遇上 Gym Built 時……』

星期六   (通宵營業)  『狂野GYM BUILT全祼日 + 午夜狂歡無房派對』

根本日日都係無遮大會.一至四就全Hk人.五.六日.就有南下.好多直男都係落嚟搵0當叫九點幾都爆滿.都執的口爆.顏射.個欢樂谷用丹碧絲加套搽藥塞住.可以外磨爆.夜.hk少好多.我依的0大把南下直男條鳩玩.抄夠牌.嗒夠米青走人

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-3-6 06:52 發表 查看引用來源
星期五同小鮮肉炮友玩完.旺角二樓
大七日都冇去.星期日跑完馬同行執到幾滿意.出去晚飯後.去二樓.
二樓星期六無房大會.下午5時前  自由烏時段 (小毛巾)

下午5時後  全祼時段

星期五  『當 大鵰 遇上 Gym Built 時… ...
俾人搶左件菜
星期二去旺角二樓.係蒸氣房玩左一輪.屎忽痕.用套.套手指加潤滑挖過0k.欢樂谷玩得.入迷宮.執到件正菜.未有房[.就走廊上套吹.根住條菜話要入.咪用油搽欢樂谷.点知一放手就有隻手搶鳩兼攬住件菜一陣就幫件菜除套吹.再背磨一陣就屈身件菜入.根住又攬住入房.老來先焗做、0、唔夠真正、男同、爭.最後都整件老直男欢娛.就正菜小鮮肉先正/size]

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-3-5 03:31 發表 查看引用來源
危險村尾有五六間邪足.約左小鮮肉係金光華六樓.食太二酸菜魚飲飽食醉當然淫慾.去賓館玩、鵝?、先嗒米青.再闖入欢樂谷.小鮮肉即小鮮肉出 ...

[size=1.41]19/3v7吹水.件保安小鮮肉夜更.叫我上去.發姣!桑拿都有.不過小鮮肉閒日未必有.冇trade 都上去.慳的.過蓮塘

• 蓮塘到湖貝.就約向西食鸡煲.慳的.保安小鮮肉己到.飯飽去淫.就向西賓館仔.50有三鐘即入房.今次只帶

[size=1.41]這隻水多多套.這隻套好多油.用真非凡享受,唔使用kY同我脫得光光,入浴搓兩吓我波就洗鳩,搽D沐浴露後洗下吹奏一曲水中簫,簫聲雪雪聲,件小鮮肉話非常悅耳,吹一輪夠硬.就幫佢上套.套包上的油塗上欢樂谷口.咪睇佢個保安仔但都好斯斯文文,慢慢入歡樂谷.插十多下帶出欢樂谷污物.除套.環保吹奏夠晒用心,小鮮肉吓吓深喉,我吸啜到雪雪聲,佢細佬仲梗過支鐵棒,成條鳩都係我D口水,爽到佢打冷震,將米青射入深喉

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-3-24 06:47 發表 查看引用來源
https://zh141.com/forum.php?mod=image&aid=17438105&size=300x300&key=8ceb7389c4b52103&type=1
19/3v7吹水.件保安小鮮肉夜更.叫我上去.發姣!桑拿都有.不過小鮮肉閒日未必有.冇trade 都上去.慳的.過蓮塘

蓮塘 ...
口爆完沖身,我倆都係鵝.唔同男同見係桑拿攬攬錫錫.俾幾條件小鮮肉落亍買嘢飲小食.我則小睡片刻.小鮮肉回來之後.亦開始玩.十八摸由上至下,鍚Ln Lin啜旦旦,橫簫直笛吹到Fing晒頭,我果然係簫王,吹到條肉腸鐵枝咁硬,再玩埋毒龍鑽,就上套.乸上.佢雙手揸我B级波仔.騎十零下就收一陣肛肌.又騎十零下.就翻身除套.套上只少許污物.換套再騎上去.練收陰肌的凱格爾運動.件小鮮肉話啜下啜下.好過引

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-3-24 08:54 發表 查看引用來源
口爆完沖身,我倆都係鵝.唔同男同見係桑拿攬攬錫錫.俾幾條件小鮮肉落亍買嘢飲小食.我則小睡片刻.小鮮肉回來之後.亦開始玩.十八摸由上至下,鍚Ln Lin啜旦旦,橫簫直笛吹到Fing晒頭,我果然係簫王,吹到條肉腸鐵枝咁硬,再玩埋毒龍 ...
.佢揸住我B級波.俾我的凱格爾運動收陰肌.啜下啜下想出.那臨起身.見套已唔見有污物.再加多一個水多多 .騎多十零下.再望  真冇.就幫小鮮肉除套.準備公上乸下大戰

前往最後回覆