新介紹,金碧海岸。

收藏  |  訂閱
38  16.1k

新介紹,金碧海岸。

很久沒有介紹新地方,因為比女朋友夾住,今晚終於試新野。群內師兄介紹,試吓摸盲盒,師兄話個客服非常掂,結果真係冇信錯人。
新地方環境一流,樣樣新淨,最緊要係啲女嘅質素,正過最近好多去嘅場。同客服講要年輕,介紹了湖南妹,中下路都通,基本上全清任舞。靚女做到呢個標準非常難得。今日我去佢嘅尾鐘,到我換晒衫出嚟喺電梯撞到佢,電到暈暈地。

有興趣師兄,私訊比工號,費事俾人話賣廣告。想平啲去嘅話快手啲,因為他可能去香港。到時就貴好多了。

讓大家看看,這相片有九成。

https://drive.google.com/file/d/10A7x_oSzxcJDcrUyfHEhgepfLryrTN4-/view?usp=sharing

本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 違規內容 2024-2-24 22:32

引用:
原帖由 youhateme 於 2024-2-24 22:24 發表 查看引用來源
很久沒有介紹新地方,因為比女朋友夾住,今晚終於試新野。群內師兄介紹,試吓摸盲盒,師兄話個客服非常掂,結果真係冇信錯人。
新地方環境一流,樣樣新淨,最緊要係啲女嘅質素,正過最近好多去嘅場。同客服講要年輕,介紹了湖南妹,中下 ...
好啊,呢間場

想加相,但吾比,有冇師兄知點解?

引用:
原帖由 youhateme 於 2024-2-24 22:33 發表 查看引用來源
google, yahoo
搵下可以upload 相片的網站

upload左的相的link
copy落去個貼到

就得,了

How much? what kind of service offered?

480-520, 吾同女,有少少分別。

引用:
原帖由 youhateme 於 2024-2-24 22:33 發表 查看引用來源
可以加啊🤓🤓🤓

附件

I like to try.

Pm please!

回覆 1# youhateme 的帖子

近期至愛,去過4次,暫時都滿意。

前往最後回覆