新介紹,金碧海岸。

收藏  |  訂閱
38  16.1k

回覆 1# youhateme 的帖子

師兄試左邊個美女☺️

引用:
原帖由 youhateme 於 2024-2-24 22:24 發表 查看引用來源
很久沒有介紹新地方,因為比女朋友夾住,今晚終於試新野。群內師兄介紹,試吓摸盲盒,師兄話個客服非常掂,結果真係冇信錯人。
新地方環境一流,樣樣新淨,最緊要係啲女嘅質素,正過最近好多去嘅場。同客服講要年輕,介紹了湖南妹,中下 ...
這個女孩子

真的不錯

引用:
原帖由 youhateme 於 2024-2-24 22:24 發表 查看引用來源
很久沒有介紹新地方,因為比女朋友夾住,今晚終於試新野。群內師兄介紹,試吓摸盲盒,師兄話個客服非常掂,結果真係冇信錯人。
新地方環境一流,樣樣新淨,最緊要係啲女嘅質素,正過最近好多去嘅場。同客服講要年輕,介紹了湖南妹,中下 ...
這個女孩子

真的不錯

secret number 9999

引用:
原帖由 bread_butter 於 2024-2-25 16:55 發表 查看引用來源
近期至愛,去過4次,暫時都滿意。
點滿意法?

引用:
原帖由 wayneshen 於 2024-2-25 22:36 發表 查看引用來源
secret number 9999
相片中的女孩子

就是秘密號碼 9999 ?

回覆 16# emau1 的帖子

是的師兄,個場除了她,還有很多選擇,揾客服代勞。

引用:
咁快忍唔住要介紹,睇黎條女遲D好難約🤭🤭

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-2-27 05:11 發表 查看引用來源
咁快忍唔住要介紹,睇黎條女遲D好難約🤭🤭
樓主話jc可以全清任舞
呢度先抵死

手快有手 慢冇

引用:
原帖由 emau1 於 2024-2-27 16:27 發表 查看引用來源
樓主話jc可以全清任舞
呢度先抵死

手快有手 慢冇
多囗講下,你去做先失部隊,回来包膠,看看堅定流😂 通常九成九玩新野,九成“........😂

前往最後回覆