新介紹,金碧海岸。

收藏  |  訂閱
38  16.1k

今晚沒有預計下忍吾住再去,叫客服介紹另一個,今次6個1。特點是素人,只開展了p2事業10多日。也可以任舞,但要問咗先。反應係「多水」,反映了她的說法真實。喜歡嘗鮮的師兄可考慮。不過胸沒四條9大,但是超細號提子,各位師兄𡃶住玩。胸奴可skip.

引用:
原帖由 youhateme 於 2024-2-28 00:46 發表 查看引用來源
今晚沒有預計下忍吾住再去,叫客服介紹另一個,今次6個1。特點是素人,只開展了p2事業10多日。也可以任舞,但要問咗先。反應係「多水」,反映了她的說法真實。喜歡嘗鮮的師兄可考慮。不過胸沒四條9大,但是超細號提子,各位師兄𡃶 ...
多謝師兄分享☺️👍🏼

引用:
原帖由 youhateme 於 2024-2-28 00:46 發表 查看引用來源
今晚沒有預計下忍吾住再去,叫客服介紹另一個,今次6個1。特點是素人,只開展了p2事業10多日。也可以任舞,但要問咗先。反應係「多水」,反映了她的說法真實。喜歡嘗鮮的師兄可考慮。不過胸沒四條9大,但是超細號提子,各位師兄𡃶 ...
c兄有福了
係機場
我未遇過有水的jc

可惜我要兩三個禮拜之後
先可以去機場

相信
到時真係搵到佢上鐘
佢已經成為一個成熟的jc了:
乾曬

補返相

https://drive.google.com/file/d/1G89GndluHLm5Ej7pnf39dq_bvOO_F_w-/view?usp=drive_link

引用:
原帖由 youhateme 於 2024-3-1 20:04 發表 查看引用來源
補返相

https://drive.google.com/file/d/1G89GndluHLm5Ej7pnf39dq_bvOO_F_w-/view?usp=drive_link
這個jc

非常不錯

點解佢唔茶腳趾甲油

間野係邊???

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2024-3-3 11:55 發表 查看引用來源
間野係邊???
向西村地鐵A1出口,酒店裏面

回覆 21# youhateme 的帖子

Sorry, 6條1返咗老家,來了超好服5條1。指甲功力是我試過的No. 2

引用:
原帖由 youhateme 於 2024-3-3 22:07 發表 查看引用來源
Sorry, 6條1返咗老家,來了超好服5條1。指甲功力是我試過的No. 2
閜鋪有冇試過其他項目?中式等?

引用:
原帖由 youhateme 於 2024-3-3 22:07 發表 查看引用來源
睇離

呢間好多個,都好

c
51,可以任舞嗎

呢間場
埋單收幾多

前往最後回覆