岩岩睇甜片睇到 ... 以前係咪真係有咁既事發生???

收藏  |  訂閱
11  6.7k

岩岩睇甜片睇到 ... 以前係咪真係有咁既事發生???

話係十幾二十年前 , 有個好保守既阿媽 , 成日怕個女比人食左
每幾個月就帶女去驗處女膜 ...

但其實個女偷偷地有個男朋友 , 咁當然無得扑野拉 ...
囡囡開始覺得因為咁 , 仔仔對佢有少少冷淡 , 怕佢真係咁就走左
所以未破處 , 就比仔仔玩左菊花先 ^.^"

各位姐妹 , 覺得現實有無呢種可能???

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-2-25 16:33 發表 查看引用來源
話係十幾二十年前 , 有個好保守既阿媽 , 成日怕個女比人食左

囡囡開始覺得因為咁 , 仔仔對佢有少少冷淡 , 怕佢真係咁就走左
所 ...
唔係話,有冇咁嘅可能,成日帶個女去驗處女膜。

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-2-25 16:33 發表 查看引用來源

所 ...
我覺得誇張左囉! 話時話, AV 橋段你唔係真係信呀?

如果現實真係咁樣發生o係我身上, 我覺得我會用口多過俾後門佢入

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-26 09:17 發表 查看引用來源

我覺得誇張左囉! 話時話, AV 橋段你唔係真係信呀?

如果現實真係咁樣發生o係我身上, 我覺得我會用口多過俾後門佢入
1,其實我一直到大學頭一兩年 , 都係覺得AV果D全部都係假既 ,
係呃你班死咸濕仔姐 !!!

但後來睇多左好多社會新聞 , 先發現AV其實無我唸咁慌誕 ,
又或者話 : 現實其實比AV更慌誕 ...
(係呀 , 小弟係台灣讀大學 , 台灣D社會新聞 , 真係淫賤過香港好多)

2,我覺得 ... 梗係用左口 , 仔仔都覺得未夠喉拉 !!! ^.^

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-2-27 13:11 發表 查看引用來源
1,其實我一直到大學頭一兩年 , 都係覺得AV果D全部都係假既 ,

但後來睇多左好多社會新聞 , 先發現AV其實無我唸咁慌誕 ,
(係呀 , 小弟係台灣讀大學 , 台 ...
唔係AV其實無你諗咁荒誕, 而係現實中有人比AV 仲要更荒誕
果陣電視都有講有d mk女, 真係會信內射之後用可樂沖洗可以避孕, 或者用拳打腳踢腹部o黎墮胎

同你個topic 唔係好關事但又適用 就係我一個要求好高好嚴重o既上司經常掛o係口邊o既一句說話
"人無知起上o黎比咩野都要更加恐怖"

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-2-25 16:52 發表 查看引用來源

唔係話,有冇咁嘅可能,成日帶個女去驗處女膜。
以前幾十年前真是有亞媽自己睇個女有無處女膜,唔係吹水,係當年問過世侄女你地果班有無咁,佢好慶爆晒粗話真係老撚土,不過話佢亞媽無咁,佢同學就有。

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-2-27 13:11 發表 查看引用來源

(係呀 , 小弟係台灣讀大學 , 台 ...
AV假唔晒,例如亂倫,已經盤古初開已經有人做,

引用:

所 ...
唔好睇咁多咸片,做下運動

引用:
原帖由 更年大叔 於 28/2/2024 08:00 發表 查看引用來源

唔好睇咁多咸片,做下運動
大叔師兄,好耐冇見,新年快樂😬

我以前真係有個女友,開頭佢一直好想試扑嘢,但係驚。所以開頭佢主動提出只可拮後欄,我有問佢,你唔怕痛咩?佢表示可以接受,及後在一次奇怪情況下,先奪取到佢主辦權

前往最後回覆