問姐妹們 : 你地會唔會 "挖西式自慰" 架???

收藏  |  訂閱
12  3.5k

問姐妹們 : 你地會唔會 "挖西式自慰" 架???

我地男人 , 基本得一種自慰方式 ...女人 ... 我地受AV教育之下 , 都只係知一種 "挖西式自慰" ^.^"

咁事實上 , 你地會唔會 "挖西式自慰" 架???
如果會 , 係咪最主要既自慰方式??? 如果唔係 , 你地係點自慰架???

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-2-28 14:28 發表 查看引用來源
我地男人 , 基本得一種自慰方式 ...女人 ... 我地受AV教育之下 , 都只係知一種 "挖西式自慰" ^.^"

如果會 , 係咪最主要既自慰方式??? 如果唔係 , 你地係點自慰架??? ...
女人自慰好似有幾種方法:
除咗加藤手之外,有捽豆豆,揸乳房、捽 lin 頭,又可以加玩具。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-2-28 15:09 發表 查看引用來源

女人自慰好似有幾種方法:
除咗加藤手之外,有捽豆豆,揸乳房、捽 lin 頭,又可以加玩具。
揸乳房、捽 lin 頭 ... 呢 D係自摸姐 , 應該唔算自慰吧 ^.^"

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-2-28 14:28 發表 查看引用來源

如果會 , 係咪最主要既自慰方式??? 如果唔係 , 你地係點自慰架??? ...
最近我的男朋友不懂受到什么刺激,有暗示说想看我自慰 😓 我是不抗拒啦,但是我不是很懂怎么自慰才能让他觉得满足,所以看到这个主题就来学习学习 😂

挖陰道上方嘅 G 點,但以前有條囡叫我 R 陰道嘅下方

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-3-6 14:12 發表 查看引用來源
最近我的男朋友不懂受到什么刺激,有暗示说想看我自慰 😓 我是不抗拒啦,但是我不是很懂怎么自慰才能让他觉得满足,所以看到这个主题就来学习学习 😂 ...
點解唔愛愛,而要睇你自慰?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-6 20:54 發表 查看引用來源
點解唔愛愛,而要睇你自慰?
我不懂男生的想法哦。。。可能是好像AV情节?

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-3-7 10:25 發表 查看引用來源
我不懂男生的想法哦。。。可能是好像AV情节?
咁睇完都可以愛愛嘅!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-7 21:32 發表 查看引用來源
咁睇完都可以愛愛嘅!😉
但是重点是不会嘛

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-3-8 19:18 發表 查看引用來源
但是重点是不会嘛
如果佢真係咁想睇,咪睇吓AV學下囉!😉

前往最後回覆