上一頁下一頁
發新話題

相聚一刻

收藏  |  訂閱
716  57.8k

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-3-1 11:32 發表 查看引用來源

你哋有咩想知 ^^
聽下你以前有幾曳/幾大膽咁都好XD

咁就講吓同老公點識啦
其實無咩好誇張, 有咩奇遇, 係好平淡嘅相識故事

我同老公係教會識嘅
大約識咗1年左右, 就開始拍拖
一開始拍拖就因為溝通上, 就已經鬧交
後黎就攞到密契, 就變得好sweet
我哋都係保守嘅環境長大嘅, 所以拍拖期間係好純潔嘅
當然教會都鼓勵有其他身體上接觸啦, 都係拖吓手

頭幾個月都係好純架
拍咗大慨半年左右, 就唸住結婚
求婚後, 大家都大膽咗
有時拍完拖, 送返屋企
會係樓下傾吓偈, 有試過佢送到屋企門口

當時同男友/未婚夫, 會係後樓梯第一次被佢錫
初吻就咁比咗佢

自此, 每次被佢送上樓, 就會係後樓梯錫
我哋都係普通錫錫咋...

其實都已經好大膽, 係後樓梯錫

但有次唔次未婚夫唔知邊度黎嘅膽量,
係後樓梯錫外, 用手揉胸
我都被佢錫到意亂情迷, 仲要被佢揉胸
就推開佢, 點知呢個時候有人行樓梯落黎,
嚇到我哋立時呆哂, 淨係互想攬住對方, 唔想被人見到

呢次之後, 佢再變得大膽
除咗係後樓梯錫, 仲會摸胸部, 又會揉吓
咁我都喘氣

有次佢仲大膽, 無論我著褲、著裙
佢係伸手隔住條褲/裙, 係度揉...
嗰次真係喘哂氣,
好衰唔衰, 佢上下都揉緊時, 有人咁啱落樓梯
我拍佢, 叫佢停, 佢係停咗隻手揉胸
但下面隻手, 仲揉緊...

個人走咗後, 我已經比佢搞到濕咗
返到屋企, 照鏡, 塊面紅到呢...
好彩屋企人已經瞓哂...

到去廁所時, 先見到條UN 濕咗, 有個水漬

呢啲係結婚前, 覺得嚇破膽
原本唔應該做, 要拒絕,
但最後又做咗嘅事....

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-3-1 11:56 發表 查看引用來源

好有現場感, 雖然不是什麼大戰場面,

但怕羞老婆又有另一番韻味
多謝師兄支持

引用:
原帖由 小福星 於 2024-3-1 12:06 發表 查看引用來源
加相片 就更加好
加相?

我無咩好特別嘅相喎 睇番嗰次住公寓嘅相?

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-1 12:20 發表 查看引用來源
支持下先,你平時好少用口幫你老公?佢有冇插你個口🫢
拍拖無
結婚後, 試過1次, 整痛過佢, 就無LA

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-3-1 12:42 發表 查看引用來源

加相?

我無咩好特別嘅相喎 睇番嗰次住公寓嘅相?
你身材?

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-1 12:21 發表 查看引用來源
恭賀師姐新居入伙, 我地支持你
多謝支持

引用:
原帖由 angelking89 於 2024-3-1 12:38 發表 查看引用來源

聽下你以前有幾曳/幾大膽咁都好XD
我哋好乖架

引用:
原帖由 小福星 於 2024-3-1 12:44 發表 查看引用來源
你身材?

新居入伙, 都要有禮物嘅
希望大家鐘意

好好既禮物, 我鍾意約隱約現

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆