上一頁下一頁
發新話題

突然間想做又冇晒套點算?

收藏  |  訂閱
68  8.0k

6,點會咁易中…..🤣🤣

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-3-9 10:49 發表 查看引用來源

咁穩陣呀!😬

唔小心失蹤左成個禮拜 為表誠意詳細回覆一下:

1.唔做,cool down番就算求學階段就會, 即係中學未畢業果陣
人愈大就只會愈淫愈咸濕, 除非打我一身 (下面會詳解) 否則邊有咁易cool down 呢
唯一一個可以出現呢種情況, 係當我只對人有好感而又好清楚知道呢種好感唔係/ 未係愛情o既時候 (有過)
呢d 時候我係可以淨係俾對方口爆, 佢唔需要掂我, 爆完之後我又可以當冇事發生

2.唔做,用手/口解決
最經常係呢個, 由讀U 果陣開始, 至到婚後頭果幾年, 雖然搬左出o黎住之後屋企冇套o既機會真係少之又少
用手更少囉, 98% 我都會選擇用口, 因為做愛對我黎講同示愛冇乜分別, 既然係要向人示愛, 用口點都比用手更有誠意
個別情況下會69 (男仕提出居多), 試吓可唔可以同步高潮 但更多時候我個人傾向輪流o黎
因為用口係要專心感受對方身體同體液o既味道
以上係自己available 果陣, 如果unavilable (同現任老公) 都會用口俾佢, 然後佢幫我打腳板囉
原因係含住啫啫果咸味我會turn on, 啜到高潮佢d 喘氣聲又會turn on, 食到精液果陣味亦會turn on
unavailable 果幾日本來就唔適宜下半身剝光豬打屁股, 而且露出下面自己亦會興奮
只有打腳板o既痛係100% 純粹難受而唔會點樣導致性興奮, 可以好有效地將同佢口交時果種性慾用疼痛壓返落去

3.落街買套
拍拖時有試過, 但一般落街前都會用左口先, 出去買套所需o既時間正好俾對方回一回氣
返o黎再俾佢插先有加倍享受!
婚後就算去到次次抽出黎射我地都會準備d 套o係屋企, 用o黎俾老公入後門果陣戴

4.照做,抽出黎射
以前好少, 因為始終係有risk, 幾兩三年同老公則基本次次都抽出黎射
原因係感情穩定家庭穩定事業經濟樣樣都基本穩定, 唔中招一切照舊囉, 中招則係緣份, 而且完全handle 得黎冇野需要擔心
心底入面最誠實果句其實都係希望唔中o既, 因為覺得而家咁o既心活模式幾享受, 但同時我亦信任老公o既床技
即係持久力+操控+靈敏度, 唔用套既方便, 又舒服d, 但我係信奉完美性行為必須有齊晒所有感官刺激o既人:
視覺上要睇到對方赤裸o既身體亦要俾對方睇到, 聽覺上要聽到雙方快感同高潮o既呻吟喘氣,
觸覺上性器官o既刺激快感+皮膚上被觸摸o既痕癢,溫度+被重口對待o既痛楚,
味覺嗅覺亦要聞到嘗到對方體味汗味精液o既腥溺味, 呢次o既性行為先叫做完滿結束囉
所以十次有九次半o既性愛我都要求被插夠之後可以口爆同吞精, 想被本宮稱為合拍+合格o既性伴就必須要抽出,
黎得切塞入我個口先噴射, 射o既同時或者享受完被啜之後隻手或者個口繼續服侍一下我

5.照做,中出完食事後
絕少, 0.000000001% 卦
一係意外, 耐力不足唔小心射左 - 人總有過年少無知被性慾沖昏頭腦o既時候, 我都唔例外
即係果d 仲係前戲階段迷迷糊糊咁捉住對方支野就塞入自己下面之後係咁郁, 諗住舒服一陣出返o黎戴套點知整爆o左人
但如果係咁樣的話, 反正唔爆都爆左, 咁就唔好浪費繼續郁囉 上得床我唔會要人掃興, o係我入面射一下同射七下風險都係一樣
咪俾佢射多幾下舒服夠先抽出o黎, 攞把刀刻o係自己手臂上 "記得買事後藥" (或者其他類似又可以make sure 一定唔會忘記o既方法)
然後o係當日剩餘o既時間, 瘋狂咁同對方搞o野搾乾佢為止 幸好我有上面 (4) 果堆怪喜好, 要視覺味覺嗅覺多重刺激先會飽,
所以同好多人搞o野都係日光日白時進行而唔係洗完白白臨訓前o係床上先搞, 所以一般都有唔少於半日時間可以繼續放肆
加上都係後生時o既事, 大家廿零歲精力最好o既年代, 射完抖抖啜返硬就自己坐上去坐爆人為止, 一路係咁loop  
一係就只有果一千零一次因為自己冧人在先, 又不得不同人分開果個SP, 臨別最後一炮先係特登要佢中出我留個紀念
然後先自己去買事後藥, 但真係就只有果一千零一次咁多

6.照做,邊有咁易中丫
呢個同 (5) 基本係重疊左囉, 已爆的話我會繼續, 但果日結束之前我會食藥而唔會當冇事發生
如果o係宜家發生o係同老公o既身上, 係會有可能由得佢o既, 但係咁o既情況仲未出現過

回覆 10# 保持現在 的帖子

做妳男朋友都好幸福!!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-12 10:19 發表 查看引用來源
唔小心失蹤左成個禮拜 為表誠意詳細回覆一下:

1.唔做,cool down番就算求學階段就會, 即係中學未畢業果陣
人愈大就只會愈淫愈咸濕, 除非打我一身 (下面會詳解) 否則邊有咁易cool down 呢
唯一一個可以出現呢 ...
蛇蛇寫得真係好詳盡

引用:
原帖由 faifai12345 於 2024-3-8 15:21 發表 查看引用來源
1.唔做,cool down番就算
2.唔做,用手/口解決

3.落街買套

4.照做,抽出黎射

5.照做,中出完食事後

6.照做,邊有咁易中丫
我未用過套,由第一次開始都唔用,我玩外射,或者到安全期時就中出。

正呀

照做,用保鲜紙,剪膠手套隻手指,邊隻就睇你size. 辦法總比困難多

4…. 啱啱發生咗😂😂🤣🤣😊😊☺️☺️

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-3-16 00:40 發表 查看引用來源
4…. 啱啱發生咗😂😂🤣🤣😊😊☺️☺️
興奮死妳啦😍😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-16 01:36 發表 查看引用來源
興奮死妳啦😍😂
希望無搞出人命啦😛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆