上一頁下一頁
發新話題

突然間想做又冇晒套點算?

收藏  |  訂閱
68  8.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-12 10:19 發表 查看引用來源
唔小心失蹤左成個禮拜 為表誠意詳細回覆一下:

1.唔做,cool down番就算求學階段就會, 即係中學未畢業果陣
人愈大就只會愈淫愈咸濕, 除非打我一身 (下面會詳解) 否則邊有咁易cool down 呢
唯一一個可以出現呢 ...
好詳細呀….. 😄😄

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-3-16 04:54 發表 查看引用來源

希望無搞出人命啦😛
我儲定$先🤣🤣🤣

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-3-16 04:54 發表 查看引用來源

希望無搞出人命啦😛
No other meaning, 但外表斯文內𥚃淫蕩果隻八婆K據稱就係體外射俾人射中咗😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-16 08:29 發表 查看引用來源

No other meaning, 但外表斯文內𥚃淫蕩果隻八婆K據稱就係體外射俾人射中咗😆
邊個八婆K?

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-3-16 10:05 發表 查看引用來源

邊個八婆K?
有人臨陣退縮 最後一句不敢說出口

她說的是我

那原本是我跟老公採用的自然/ 隨緣避孕法 我不抗拒懷孕 他不擔心有了小孩會影響現有的生活
於是很多年沒有用安全套了 都是進行得時間差不多抽出來 到我嘴裡面上或者身體其他地方發射
那麼多年都好好的 直到將近一年前的某次我在廚房做事 碰巧他回來 從後面撲我身上就開始...
關鍵是曾經的很多次用的是女上體位 我看著他差不多才爬下來用嘴巴吸都沒事
那次全程只是老公在後面進入 是他感覺到位把我拉起來找地方發射
操作上應該暢順很多吧? 可就是晚了那麼一點點 就徹底改變了我們的家庭
為什麼我那麼有信心是那一次 因為除了那一次之外 我非常肯定從他抽出來 最快的我也吸吮一兩分鐘他才會爆發
那天是罕有的一次剛放嘴裡幾乎馬上就有腥腥的味道

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-16 08:29 發表 查看引用來源

我同我老婆由拍拖開始一直都外射冇出過事,而且造人做左幾年先成功😔😔

引用:
原帖由 katieW 於 2024-3-19 06:20 發表 查看引用來源

有人臨陣退縮 最後一句不敢說出口

她說的是我

那原本是我跟老公採用的自然/ 隨緣避孕法 我不抗拒懷孕 他不擔心有了小孩會影響現有的生活
於是很多年沒有用安全套了 都是進行得時間差不多抽出來 到我嘴裡 ...
原來如此…. 恭喜唒….

引用:
原帖由 faifai12345 於 2024-3-19 19:13 發表 查看引用來源

我同我老婆由拍拖開始一直都外射冇出過事,而且造人做左幾年先成功😔😔
所以父母仔女之間都要講緣份

4拖5.6

引用:
原帖由 faifai12345 於 2024-3-19 19:13 發表 查看引用來源

咁多年都抽出嚟外射,會唔會有啲窒住窒住咁,唔得暢快。
我拍拖嗰時都會好似你咁每次臨射之前都抽出嚟射,結咗婚之後唔理37 21都係內射。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆