上一頁下一頁
發新話題

突然間想做又冇晒套點算?

收藏  |  訂閱
68  8.0k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-20 10:42 發表 查看引用來源

咁多年都抽出嚟外射,會唔會有啲窒住窒住咁,唔得暢快。
我拍拖嗰時都會好似你咁每次臨射之前都抽出嚟射,結咗婚之後唔理37 21都係內射。
我o既個人感覺: 男性床技同性能力係關鍵o既重中之重

有d 文章媒體嘛, 話女性比較prefer 男人完事之後唔好馬上抽出, 否則女人由極度興奮同快感忽然變得咩都冇會好失落
我自己則認為係o岩左一半, 另一半則視乎你抽出o黎之後做乜囉
馬上走去食事後煙, 馬上著返衫, 馬上走去沖涼, 或者馬上搵手機, 咁當然係不能接受

但如果呢個男人技術同能力有返咁上下, 前戲既識玩又多野玩, 耐力又好,
抽出之前其實已經餵得自己差不多, 抽出o黎之後繼續同我有互動比如話係口爆,
又或者雖然射左但都仲可以受得到十秒八秒刺激俾我啜的話,
因為我都中意呢種畫面, 我唔會介意對方大力插插插之後忽然抽出做呢d 行為

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-20 12:05 發表 查看引用來源

我o既個人感覺: 男性床技同性能力係關鍵o既重中之重

有d 文章媒體嘛, 話女性比較prefer 男人完事之後唔好馬上抽出, 否則女人由極度興奮同快感忽然變得咩都冇會好失落
我自己則認為係o岩左一半, 另一半則視乎 ...
🪱🪱不嬲都識歎🥰😂

引用:
原帖由 faifai12345 於 2024-3-19 19:13 發表 查看引用來源

我同我老婆由拍拖開始一直都外射冇出過事,而且造人做左幾年先成功😔😔
那麼其實我們也是婚後沒多久就開始體外射精了 沒有一點意外

所以我還是認同蛇蛇那句 一切都是緣份 🙂

回覆 31# 蛇貴妃 的帖子

除咗初初拍拖,好耐冇試過。
老公射完,插住冇蚊返出嚟,接住再做多次!
換位我坐上去,睇住啲精流落佢個肚度,搞到我更加濕!
已經分唔到係妹妹啲水定係佢啲精

我好懷疑個衰公係咪食咗藥!
好耐未試過咁勁咁勁

引用:
原帖由 sim888 於 2024-3-20 18:49 發表 查看引用來源
除咗初初拍拖,好耐冇試過。
老公射完,插住冇蚊返出嚟,接住再做多次!
換位我坐上去,睇住啲精流落佢個肚度,搞到我更加濕!
已經分唔到係妹妹啲水定係佢啲精

我好懷疑個衰公係咪食咗藥!
好耐未試過咁勁咁勁 ...
咁咪爽YY囉🥰

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-20 12:47 發表 查看引用來源
🪱🪱不嬲都識歎🥰😂
屌你,用手機上先睇到果兩條原來係蟲唔係蛇🙄

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-21 07:36 發表 查看引用來源

屌你,用手機上先睇到果兩條原來係蟲唔係蛇🙄
sorry😆😆😆。。。🐍🐍👈🏾👈🏾👈🏾哩條先係蛇😆😆😆🙏🏾

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-21 07:37 發表 查看引用來源
sorry😆😆😆。。。🐍🐍👈🏾👈🏾👈🏾哩條先係蛇😆😆😆🙏🏾
算你啦
本宮冇錯係中意蛇,但見到蟲仍然係會尖叫仲會咬人嘅

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-21 18:56 發表 查看引用來源

算你啦
本宮冇錯係中意蛇,但見到蟲仍然係會尖叫仲會咬人嘅
蟲?香港哋有幾多蟲俾你見.....

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-3-21 19:34 發表 查看引用來源

蟲?香港哋有幾多蟲俾你見.....
有機或者無農藥o既蔬菜間唔中會有! 綠色好似毛毛蟲咁仲會郁o架
唔係話好多, 三十幾年來約莫見過3-5次, 平均十年之內總會遇到一次
嚇到我直接從廚房衝o左出o黎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆