上一頁下一頁
發新話題

突然間想做又冇晒套點算?

收藏  |  訂閱
68  8.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-22 06:22 發表 查看引用來源

有機或者無農藥o既蔬菜間唔中會有! 綠色好似毛毛蟲咁仲會郁o架
唔係話好多, 三十幾年來約莫見過3-5次, 平均十年之內總會遇到一次
嚇到我直接從廚房衝o左出o黎 ...
綠色啲蟲蟲小野啦,有啲菜上面有bb 蚯蚓,仲恐怖。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-21 18:56 發表 查看引用來源

算你啦
本宮冇錯係中意蛇,但見到蟲仍然係會尖叫仲會咬人嘅
🐍🐍有啲蟲妳實勁like嘅😂😂😂

引用:
原帖由 更年大叔 於 2024-3-22 06:38 發表 查看引用來源

綠色啲蟲蟲小野啦,有啲菜上面有bb 蚯蚓,仲恐怖。
通常係o既, 細過粒米o既我勉強仲ok, 不過有更大條囉

最恐怖一次係出國旅行, 老公以前有朋友o係果邊, 我地住佢屋企
名符其實o既半山大宅 (外國其實好普遍), 後花園就係夜晚會靜到耳仔痛o既深山大自然
見過一條比唔係手指而係腳趾要更粗囉, 差少少就踩左落去
踩到o既話我可能情願坐輪椅都要切左對腳囉

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-22 07:37 發表 查看引用來源
🐍🐍有啲蟲妳實勁like嘅😂😂😂
no 我知你講乜, 但太細啦果d 蟲
再講味道口感o既真正來源亦唔係d 蟲蟲本身

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-22 08:39 發表 查看引用來源

no 我知你講乜, 但太細啦果d 蟲
再講味道口感o既真正來源亦唔係d 蟲蟲本身
👌🏾👌🏾🤣🤣🤣咁真正來源係咩?😄

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-22 08:41 發表 查看引用來源
👌🏾👌🏾🤣🤣🤣咁真正來源係咩?😄
前列腺液卦? 冇錯好似叫精漿

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-22 09:01 發表 查看引用來源

前列腺液卦? 冇錯好似叫精漿
👌🏾👌🏾👍🏾。。。🐍🐍果然博學多才💪🏾😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-22 06:22 發表 查看引用來源

有機或者無農藥o既蔬菜間唔中會有! 綠色好似毛毛蟲咁仲會郁o架
唔係話好多, 三十幾年來約莫見過3-5次, 平均十年之內總會遇到一次
嚇到我直接從廚房衝o左出o黎 ...
你唔係阿話,菜蟲都驚.......你父母無話你咩,或者你做咗人父母就會唔驚架喇

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-3-22 09:46 發表 查看引用來源

你唔係阿話,菜蟲都驚.......你父母無話你咩,或者你做咗人父母就會唔驚架喇
點解本宮煮飯咁唔掂, 咪就係因為由細到大都唔會自己動手囉
所以冇乜機會俾父母話

結婚之後先至馬死落地行急起直追 + 一d 人妻好朋友輔導,
宜家叫做唔會親手毒死老公

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-22 09:05 發表 查看引用來源
👌🏾👌🏾👍🏾。。。🐍🐍果然博學多才💪🏾😂
係身經百戰 當然亦有付出過血汗去努力讀書!

屈指一算, 用每次5ml 咁計本宮十年之間已經吞過4-5公升o既精液

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆