突然間想做又冇晒套點算?

收藏  |  訂閱
18  8.1k

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-3-22 09:46 發表 查看引用來源

你唔係阿話,菜蟲都驚.......你父母無話你咩,或者你做咗人父母就會唔驚架喇
點解本宮煮飯咁唔掂, 咪就係因為由細到大都唔會自己動手囉
所以冇乜機會俾父母話

結婚之後先至馬死落地行急起直追 + 一d 人妻好朋友輔導,
宜家叫做唔會親手毒死老公

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-22 09:05 發表 查看引用來源
👌🏾👌🏾👍🏾。。。🐍🐍果然博學多才💪🏾😂
係身經百戰 當然亦有付出過血汗去努力讀書!

屈指一算, 用每次5ml 咁計本宮十年之間已經吞過4-5公升o既精液

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-22 10:07 發表 查看引用來源
咁🐍🐍咪好夠蛋白質?😆😆😆
過得去啦
但精液更準確黎講係一種精神科藥物

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-22 13:16 發表 查看引用來源
吞完精神爽利?😆
心情暢順
除左喉嚨有dd 反應之外, 其餘一切暢順

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-3-22 16:22 發表 查看引用來源

每年80到100次,仲未記做愛出嗰啲,要餵飽你都唔易
如果本宮話大部分時候都可以射口,咁會唔會覺得輕鬆好多😁

引用:
原帖由 faifai12345 於 2024-3-25 09:31 發表 查看引用來源

咁精蟲呢🤭🤭
會情不自禁張開口 😆

引用:
原帖由 faifai12345 於 2024-3-25 09:34 發表 查看引用來源

真識嘆,可惜我遇唔到一個肯吞我d精華,連擺落口都冇😔😔
試吓用手玩到對方非常高漲, 或者69, 或者完事之後再去舔, 過程中自己搵機會塞入佢個口
都唔得o既話仲有一個方法o既, 幫對方舔果陣刻意少少俾佢見到你吞佢o既愛液

初初開始有性行為果陣 (撇除睇過o既av 之外) 我都係咁, 男友都會插完o係我最濕果陣烏低身俾d 後戲
佢吞我o既o野, 我咪又好自然咁除佢個套啜佢支棒囉
呢個係好早好早期啦, 破左處之後搞野冇再覺得痛就開始逐少逐少咁吞精

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-25 10:31 發表 查看引用來源
會吞哂妳啲嘢?🥰
當然除左m 完無套中出之外, 但插入之前基本都會奶
唔吞o既話出埋出埋咁多水去晒邊呢又?

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-25 13:30 發表 查看引用來源
流哂落床單掛🤣🤣🤣🐍🐍水長流😍😍😍😆😆😆
No... 我唔會俾d 咁o既事發生囉
床對我o黎講非常重要, 容不下一點o既污漬

前往最後回覆