男同桑拿俾人搶左件正菜

收藏  |  訂閱
22  3.9k

男同桑拿俾人搶左件正菜

俾人搶左件菜
星期二去旺角二樓.係蒸氣房玩左一輪.屎忽痕.用套.套手指加潤滑挖過0k.欢樂谷玩得.入迷宮.執到件正菜.未有房[.就走廊上套吹.根住條菜話要入.咪用油搽欢樂谷.点知一放手就有隻手搶鳩兼攬住件菜一陣就幫件菜除套吹.再背磨一陣就屈身件菜入.根住又攬住入房.老來先焗做、0、唔夠真正、男同、爭.最後都整件老直男欢娛.就正菜小鮮肉玩先正

中文字我識,但你呢編文我真係唔明想講咩?

引用:
原帖由 newbc 於 2024-3-12 10:18 發表 查看引用來源
中文字我識,但你呢編文我真係唔明想講咩?
歡樂谷 = 菊花🌼
0 = 想被插入者
1 = 想插人者

哈哈😁

羊羊真係萬能插蘇😆

引用:
原帖由 newbc 於 2024-3-12 13:50 發表 查看引用來源
羊羊真係萬能插蘇😆
做左廢能.由插頭變雙位底板.玩欢樂谷事前事後及保養.唔同隻閪.天生有自潔能力 .去玩之前要用丹碧絲加套塗滿潤滑劑習慣一下.玩前拉返丹碧絲.沖洗歡樂谷後又要用套.套手指加大量kY潤滑欢樂谷深處.去男同桑拿好多1仔正菜都係插入一陣.又搵第二個玩.又要去洗.洗完又用套加潤滑深處.到玩夠真玩到入房1仔攪到潮吹已收波.玩完洗好又要加kY塞用套套入的丹碧絲潤下欢樂谷.初要休一星期.但而家密的.星期五8/3玩完.昨天去旺角二樓.兩點就入場.玩到五點.吹過十幾條能.入房玩欢樂谷三次.最後玩到件正菜潮吹完先走

基佬好多病,好自為之😆

引用:
原帖由 newbc 於 2024-3-13 09:55 發表 查看引用來源
基佬好多病,好自為之😆
以前叫鸡一星期两次.唔帶套兼濑閪都係最多卅分鐘
好似星期二.我係B XX T XX二楼玩左差不多三個鐘.摸過四十男人蓮頭,用二十條鸠磨過我B级乳乳頭.上套啜過十條能(全约數).入房三次.都係上套入欢樂谷.两次入一陣就除套颜射.射波.最後一次正菜玩到我高潮潮吹.佢欢樂谷出〈上套)
接觸咁多.加上大都暗黑(入房有红燈仔)但都好暗.俾你睇到攞套.潤滑.厕纸
身体有冇皮膚.雖然忠告有病唔好嚟

引用:
原帖由 newbc 於 2024-3-13 09:55 發表 查看引用來源
基佬好多病,好自為之😆
我曾經有一次睇完髮仔去大南街公廁小解,順便觀摩下基佬集中營!😁

當時有十個男人入咗去公廁𥚃面既沖涼空間,企哂響度等同好,我就戰戰競競入埋去扮基佬!其實見到有 D 男人又唔似係基,可能單純想搵對象免費出下火發下炮(畢竟叫 G 和髪仔都要錢) 期間見到有一兩個男人(表情拿拿地),其中一個突然除撚哂衫好姣咁玩賓周,其他人又伸手去摸!之後佢俾其中一人捉左入廁格 xx 😄

另一個拿拿地男人向我拋媚眼,冷不防突然偷桃摸我!我即時打左個冷震,之後覺得頂唔撚順就結束此次公廁觀摩旅程! 哈哈 😂

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2024-3-14 12:17 發表 查看引用來源

我曾經有一次睇完髮仔去大南街公廁小解,順便觀摩下基佬集中營!😁

當時有十個男人入咗去公廁𥚃面既沖涼空間,企哂響度等同好,我就戰戰競競入埋去扮基佬!其實見到有 D 男人又唔似係基,可能單純想搵對象免費出下火發下炮(畢竟 ...
好耐之前去旺角某連鎖健身店玩完之後去焗桑拿,見門口企個赤條條既男人,我當時無意會到咩事,照入去焗,佢又跟住我入,仲眼金金咁望實你,眼神同我望企企一樣,先知條檸樣係基佬,我即走😆

唔明基佬有咩好玩?又無得玩波波!

前往最後回覆