男同桑拿俾人搶左件正菜

收藏  |  訂閱
22  3.8k

引用:
原帖由 newbc 於 2024-3-14 13:43 發表 查看引用來源
唔明基佬有咩好玩?又無得玩波波!
我諗搞基不志在玩波波,但求免費一洩
但唔應該強迫去扭曲自己性取向(除非天性係基),真係變左基就大件事 😁

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2024-3-14 12:17 發表 查看引用來源

我曾經有一次睇完髮仔去大南街公廁小解,順便觀摩下基佬集中營!😁

當時有十個男人入咗去公廁𥚃面既沖涼空間,企哂響度等同好,我就戰戰競競入埋去扮基佬!其實見到有 D 男人又唔似係基,可能單純想搵對象免費出下火發下炮(畢竟 ...
而家的桑拿咁平.後生嘅要屌大把乸.等屌.後生仔去gx.BiGxxx.平到兩條毛巾費.老人家就差的.但最平時段70.但好多時後生仔.多.老嘢做乸就俾冷落.做1去屌就一樣受欢迎.男同桑拿乸多.最緊要:做1咪最多出兩次.做乸可以俾屌十幾次.兼做乸發姣係好過引

引用:
原帖由 newbc 於 2024-3-14 13:42 發表 查看引用來源
好耐之前去旺角某連鎖健身店玩完之後去焗桑拿,見門口企個赤條條既男人,我當時無意會到咩事,照入去焗,佢又跟住我入,仲眼金金咁望實你,眼神同我望企企一樣,先知條檸樣係基佬,我即走😆 ...
健身室係好多基乸.因自戀.而要長肉食激素長飢肉.係有女蒙.食左玩健身咪線條美但賓州細.同向乸傾向.食耐左就廢柴.但依的後生玩健身知後果同明白亦係本身傾向我依的就病焗食做廢柴.食耐左生理就波大賓州細.去遊水要着防晒衣.

引用:
原帖由 newbc 於 2024-3-14 13:43 發表 查看引用來源
正式男同基玩健身個波好結實.攬住用自己B級波磨大家波磨波都唔知幾high

引用:
好似我依的、乸、.咪有波玩.尤其吊完針個波好能挺.我依的係桑拿唔係、0、仔.係叫乸

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2024-3-14 12:17 發表 查看引用來源

我曾經有一次睇完髮仔去大南街公廁小解,順便觀摩下基佬集中營!😁

當時有十個男人入咗去公廁𥚃面既沖涼空間,企哂響度等同好,我就戰戰競競入埋去扮基佬!其實見到有 D 男人又唔似係基,可能單純想搵對象免費出下火發下炮(畢竟 ...
桑拿淫賤度高幾十倍.就星期四去二樓.星期二爽完.欢樂谷0k.四點幾去.一入更衣室已經成十條光脱脱係到睇菜.

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2024-3-14 15:04 發表 查看引用來源

我諗搞基不志在玩波波,但求免費一洩
但唔應該強迫去扭曲自己性取向(除非天性係基),真係變左基就大件事 😁
寧願食髮廊阿毛都唔會攪男人啦!其實唔係基去攪基都幾難

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-3-16 07:36 發表 查看引用來源
桑拿淫賤度高幾十倍.就星期四去二樓.星期二爽完.欢樂谷0k.四點幾去.一入更衣室已經成十條光脱脱係到睇菜.
去廁所拔走塞肛丹碧絲. 用肛洗器洗肛 .再用桑拿提供漱口水漱口.入浴室都幾件沖洗緊.洗好入濕蒸房.嘩.十幾人有的屌緊.的叫床聲拆天(的0同乸俾插大聲叫床係男同特色)自己都埋去抽一陣水.玩下賓州摸下就入浴室沖走蒸氣室的汗.抹乾室走人迷宮暗室.原來迷宮都擠滿人.的房都爆滿.雖然二樓好大的音樂聲.都難掩此起彼落的叫床聲.有的己經係迷宮屌緊.自己好難先後揀到共二件上套吹.等房玩都俾人搶走就係迷宮玩.無能引.好想happy .唯有走人去kx

引用:
原帖由 newbc 於 2024-3-17 14:16 發表 查看引用來源
係,始終接受唔到 😁

引用:
原帖由 newbc 於 2024-3-17 14:16 發表 查看引用來源
食阿姆食左十幾廿年.而家只能食隻閪.但男人可以玩好多嘢.兼平.百弍文都唔使玩好多個.冇高潮happy 年幾喇!!而家有返.隔日就要!發男瘟!姣!

前往最後回覆