上一頁下一頁
發新話題

有冇人另一半出過軌

收藏  |  訂閱
66  18.2k

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-3-10 18:12 發表 查看引用來源
有冇人分享下另一半出軌既事, 到最後又點處理?
我講下我老婆先,結婚三年發現佢出過兩次軌,本身同佢係交友app識由sp發展成情侶再結婚,我老婆係偏大食同淫底既類型,但我正正係鍾意佢呢點所以同佢一齊

咁婚後第一次發現係岩 ...
師兄快啲part 2

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-10 18:17 發表 查看引用來源
偷食會上癮,你老婆大食就更加會,不過你哋溝通好其實可以好多野玩,到時你哋大家都可以明食
其實發展到而家大家都算明食, 我仲有放佢出去見佢個ex, 相反佢都無阻我出去

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-10 22:41 發表 查看引用來源
師兄老婆有幾大食?🥰期待part two🙏🏾
以前差唔多日日都要喂佢,有時每日要兩劑咁濟

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-3-11 09:24 發表 查看引用來源

結婚前我老婆有,知道咗之後冇乜大不了,所以聽咗之後好興奮,每一次聽完佢講之後都會瘋狂咁樣屌佢
係 反而佢坦白講我又接受到,聽佢有時講番點比人屌我都會愈聽愈興奮, 咁師兄果個又點出去玩法

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2024-3-11 12:40 發表 查看引用來源
兩公婆~溝通過~大家都接受到 就無問題! 其實有無諗過一齊玩?
我同佢個思想都近既,大家都覺得每個人都有機會偷食, 如果佢有講出黎商量咁都無咩問題既

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-3-11 19:23 發表 查看引用來源
師兄快啲part 2
比d時間過兩日再打😂

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-3-11 22:05 發表 查看引用來源
比d時間過兩日再打😂
心急想快D睇到

我老婆都係,由拍拖開始已經有約炮習慣,到結咗婚後有次佢無端端撩我玩mmf 先知佢一路有同人約炮,我知道左後又冇乜野,因為我一路都有舖淫妻癮又一路都冇同老婆講,佢一提起就梗係順水推舟啦,之後玩左都有好多年,乜都玩晒咁滯,前幾年岀過事之後就冇再玩啦,不過我覺得佢應該間唔中都仲有約炮,不過我就冇篤穿佢啦

回覆 15# KOGor 的帖子

係啦~咁樣就最好~咁你地兩老婆~大家都真係有得傾有得相量,係好事!~收收埋埋~就gg

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-3-11 21:53 發表 查看引用來源
其實發展到而家大家都算明食, 我仲有放佢出去見佢個ex, 相反佢都無阻我出去
其實老婆出位好平常啫最緊要識得保護自己唔好 中招回來就ok啦 其實我老婆都出鬼我老友啦 佢兩個間唔中玩都玩咗幾年啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆