上一頁下一頁
發新話題

有冇人另一半出過軌

收藏  |  訂閱
66  18.1k

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2024-3-15 10:16 發表 查看引用來源
第1次體驗~緊係揀擇d好~唔係邊有下一次機會
咁都係!第一次好重要!😬

回覆 47# jeamjeam1228 的帖子

可以講多啲上次同你女朋友,同佢朋友個pair一齊點樣玩?詳情係點?

呢排都忙 今日先有機會打下第二次發現老婆出軌呢件事係發生係上年年頭我老婆岩岩轉新工
起初最初初都好準時收工,咁做耐左慢慢就愈黎愈夜收,又開始同同事愈黎愈多gathering,又會一齊去下旅行
咁我都覺得份工做耐左fd左都好正常,再加上佢講佢d男同事都結晒婚有小朋友,所以果陣我都無懷疑過
直到我老婆番工開始番工著得愈黎愈性感,低胸加短裙仲會著埋tback,以前佢通常番工為求舒服都唔會著除左著緊身裙同褲,咁我就慢慢開始懷疑
咁同上次一樣我偷偷check電話但乜都無發現(後尾先知轉左用tg傾同埋將個tg放左係d唔起眼既folder裏面)
咁我為左驗證我既猜想就搵左日off唔同佢講去接佢放工
咁果日我提早左到, 但已經係佢平時ot既放工時間前一個鐘見到佢出左門口, 我覺得古怪就跟下佢,
果然過左個路口就見到meet左個男人一齊行
跟多陣已經見佢地前後腳上左時鐘,咁我就無再等佢地落黎番左屋企先
但果下係真係嬲,因為佢又再暪住我去偷食,等到兩三個鐘後佢番到黎我試探佢問佢最近見佢打扮得咁靚,係咪又偷食佢唔認,我先直接攤牌佢先認,佢話呢個男人係結左婚有個幾歲小朋友,一開頭對我老婆好關懷教佢好多野係咁追我老婆佢都不為所動,直到果次去旅行咁岩佢同房個女同事有事黎唔到,佢個同事就晚晚黎佢間房搵佢飲酒吹水,終於有一晚醉醉地比人撩到比佢食左,之後就keep住同呢個同事搞過好多次野
仲試過好多唔同地方,公司殘廁又有,佢屋企又有,佢著tback番工都係個男同事要求佢先著,佢都有諗過同我坦白但又驚我會嬲所以一直無講
果刻我嬲到執埋野走左,之後無理佢兩三個星期,我老婆keep住哄我求我原諒,話以後唔會再同個男同事搞,到最後我心軟左又原諒左佢

回覆 53# KOGor 的帖子

師兄,我覺得阿嫂都係改唔到,我又想問下,係唔係你餵唔飽佢先?

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-3-17 01:11 發表 查看引用來源
師兄,我覺得阿嫂都係改唔到,我又想問下,係唔係你餵唔飽佢先?
係啦 家下佢大食過之前

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-3-17 08:28 發表 查看引用來源
係啦 家下佢大食過之前
咁咪比人幫手喂下佢,自己又冇咁辛苦。

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-3-17 00:55 發表 查看引用來源
呢排都忙 今日先有機會打下第二次發現老婆出軌呢件事係發生係上年年頭我老婆岩岩轉新工
起初最初初都好準時收工,咁做耐左慢慢就愈黎愈夜收,又開始同同事愈黎愈多gathering,又會一齊去下旅行
咁我都覺得份工做耐左fd左 ...
你老婆應該好正,佢同事先會千方百計要食佢!

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-3-17 08:28 發表 查看引用來源
係啦 家下佢大食過之前
可能比其他人男人開發咗!

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-17 09:09 發表 查看引用來源

咁咪比人幫手喂下佢,自己又冇咁辛苦。
所以而家都有放佢出去同個ex見面,至於個同事佢地而家都係一齊做野,但佢話已經無搞野,真定假就唔知啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-17 10:49 發表 查看引用來源
你老婆應該好正,佢同事先會千方百計要食佢!
我老婆身材唔錯 一著低胸就成條事業會出晒黎係男人都會望

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆