有冇人另一半出過軌

收藏  |  訂閱
5  18.2k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-3-11 09:24 發表 查看引用來源

結婚前我老婆有,知道咗之後冇乜大不了,所以聽咗之後好興奮,每一次聽完佢講之後都會瘋狂咁樣屌佢
做得好,每次都應該狠狠地屌佢。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-12 11:21 發表 查看引用來源

可能真係只有男仕先會覺得係好事

想當年我發現我男朋友偷食, 我會立即覺得呢個人好污糟嘔心囉
我會o係最短o既時間之內 cut 左佢, 我唔想同呢個人再有任何形式o既聯繫, 唔好俾我再見到佢, 我唔會想同佢再多講 ...
其實好多女性都感覺上男性出軌好污糟邋遢,我都唔明白點解佢哋會咁諗,好想知道你哋眼中嘅污糟邋遢係乜嘢定義。
如果事情係女性出軌,咁你哋女性又覺得自己會唔會係污糟邋遢?
唔係話幫男性講說話,好多時男性出軌女性就絕對不可以原諒要離婚,相反女性出軌好多是男性都會將就一下重新建立夫妻關係?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-12 13:31 發表 查看引用來源

咁其實又唔係話人地肉體上污糟o既, 冇人可以否認大家都唔係對方第一任,
一齊之前大家都分別同過唔同o既男男女女上床, 污糟o既唔係指同其他異性有過性行為, 甚至污糟o既個term 都唔係好準確
總之就係討厭囉, 出 ...
正常情況之下男女出軌必定有其原因,唔會無緣無故就去出軌。主要問題應該係出在對方身上,男人好多時都會話女人唔溫柔、唔了解佢、唔體諒佢、甚至好多時性方面都未能滿足佢、又或者拒絕行房之類。
女性方便多數係話男性唔溫柔、冇時間陪佢、冇情趣之類,咁啱對方生活圈子裏又出現咗另外一位異性,又明白佢、又體諒佢,咁就會一拍即合,喺呢種情況之下應該係話出軌嗰方係錯,唔應該將責任推畀出軌嘅伴侶。
就係因為大家唔檢討、唔同對方講出真相,引致離婚收場。

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-3-12 19:31 發表 查看引用來源
哇 咁師兄阿嫂同老友知唔知你知佢地有野, 老友我真係未必接受到,見面會尷尬如果大家都知,但如果係約埋一齊玩就唔同講法
你嘅意思係你兩公婆+ 老友兩公婆一齊玩4p,大家互換老婆玩都冇問題?

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-3-17 08:28 發表 查看引用來源
係啦 家下佢大食過之前
咁咪比人幫手喂下佢,自己又冇咁辛苦。

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-3-17 16:01 發表 查看引用來源
我老婆身材唔錯 一著低胸就成條事業會出晒黎係男人都會望
著低胸連身超短裙,真係引死人。

前往最後回覆