上一頁下一頁
發新話題

有沒人吃個偉哥?

收藏  |  訂閱
42  11.0k

唔係掛, 有幾大害架, 真係唔試好過試

引用:
原帖由 Yeah仔 於 2008-5-8 12:58 PM 發表
其實偉哥有25mg,50mg,100mg分別,不過25mg不夠葯力,所以無人用,市面多數係100mg分量一粒的,所以好多人食話半粒就夠硬啦,佢地多數係買100mg一粒劑量的
(我有睇開秘尿科醫生,佢話食偉哥吾係咁大副作用的,最緊 ...
去邊度搵秘尿科醫生?:smile_15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2008-5-11 12:49 PM 發表

去邊度搵秘尿科醫生?:smile_15:
人地介紹比我的,每次診金600,葯費另計
佢叫我驗血驗尿,查血壓等,後來話我應是心理問題
開左d偉哥比我

:smile_38: 一日一粒、有病醫病無病�身健體:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

咁耐食過兩次 :smile_44: ,其中一次無mood,食左都吾起頭。另一次 ok la. 不過感覺心跳好勁,不宜亂食。真係有"需要"至好食 ~偉哥是治療陽痿的藥物,並不是春藥! :smile_38:

我未食過,,唔知我食左會點呢

引用:
原帖由 Yeah仔 於 2008-5-13 12:23 AM 發表

人地介紹比我的,每次診金600,葯費另計
佢叫我驗血驗尿,查血壓等,後來話我應是心理問題
開左d偉哥比我
唔係啩, 心理問題駛唔駛食偉哥呀, 生理問題至要喎, 價錢都幾貴, anyway, thank you for your advise

引用:
原帖由 hyena 於 2008-5-13 03:28 AM 發表
咁耐食過兩次 :smile_44: ,其中一次無mood,食左都吾起頭。另一次 ok la. 不過感覺心跳好勁,不宜亂食。真係有"需要"至好食 ~偉哥是治療陽痿的藥物,並不是春藥! :smile_38:
我食過, 感覺好好, 但好貴, 差唔多80元一粒:smile_42:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2008-5-13 08:00 PM 發表

我食過, 感覺好好, 但好貴, 差唔多80元一粒:smile_42:
醫生診所開比我一盒四粒每粒50mg,一盒要成$450,比出面100mg個d重貴
我下次叫佢寫醫生紙比出去買好過,一粒又可分兩次食
不過食左真係幾好,起碼吾會話心跳得勁快,又吾會硬吾停,屌完都會慢慢軟下來

有血壓高吾好食, 有d 人d 高血壓是隱性的, 小心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆