上一頁下一頁
發新話題

講得出軌, 不如講埋散餐 SP

收藏  |  訂閱
138  20.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-23 06:29 發表 查看引用來源

原來係後推 😁

去文具店買把間尺,30cm以內就ok,推嘅同時出盡力打
俾人插緊果陣對疼痛忍受力會比平時更高
我俾皇上邊推邊打,啪啪聲已經大到震穿耳膜,
把口仲會不停叫佢再大力d 🥲 ...
間呎幾好,下次準備定.聽到話再大力d,真係引死🤭

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-23 03:58 發表 查看引用來源

嚴父高質.要你同定阿媽講定唔好求情,呢招高.
師姐經過今次,係咪無再犯其他重罪?
定也會明知會受罰照偷偷地去做.
hmmmm.....
其實兩樣都有
學佢話齋, 真係觸犯法律或者影響可以好深遠o既o野我唔會做囉
但係d 頑皮百厭o既惡作劇嘛, 也許我係捉錯o左老豆教訓o既重點
佢話人犯錯並不可恥, 可恥o既係逃避責任嘛, 於是做之前已經有定到時候要捱打o既覺悟, 衰野照做做左先算
我好細個已經被訓練到俾人打果陣坦然接受, 唔似得其他小朋友咁縮o黎縮去或者遲遲唔敢伸手掌
尤其是o係學校, 我仲會覺得俾老師當眾打手板係好型o既事添
因為有一期中意左個同樣超百厭o既男同學, 我居然on9 到靠咁樣o黎同人地有多d 共同話題

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-25 06:45 發表 查看引用來源

hmmmm.....
其實兩樣都有
學佢話齋, 真係觸犯法律或者影響可以好深遠o既o野我唔會做囉
但係d 頑皮百厭o既惡作劇嘛, 也許我係捉錯o左老豆教訓o既重點
佢話人犯錯並不可恥, 可恥o既係逃避責任嘛, 於是做之 ...
可想而知,你係打得唔少🤣同夠理直氣壯

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-25 08:44 發表 查看引用來源

可想而知,你係打得唔少🤣同夠理直氣壯
有一年真係幾乎兩個禮拜唔到就梗有一次 o係學校...
情節唔係太嚴重o既, 會係課室/ 教員室/ 訓導組會議室打完手板就算唔會出信俾家長
冇錯你講得好o岩, 果陣的確有d 理直氣壯囉, 覺得俾人罰就係找數, 我願意找數所以我可以咁做...
除左最後一次犯事係lunch time 外出食飯同另一間學校o既學生嘈交, 嘈到郁手, 執起杯水兜頭淋人地
果次實在真係搞到人神共憤要記大過咁滯... 果次就真係最後最後一次o係學校搞事啦
喊晒口真係好似玩sm 咁主動求訓導主任體罰我, 我話我打後兩個星期每日lunchtime 自己返o黎打二十下手掌
出警告信俾我 (返到屋企老豆會再打我屁股, 我冇話佢知o係學校已經俾人打左, 繼續硬食)
仲有一堆將功贖罪o既行為, 作為免除唔駛記大過o既交換
原本成功率都係得50-50, 幸好有另一個老師在場幫口先至俾我叫做執返條命
但上述果堆懲罰只可以換一個緩刑, 直到畢業離開學校為止只要再衰一次個大過都會補返上去
同埋依然象徵式記左兩個行為不檢o既缺點

睇到蛇妹講得興起,憶起我細個體罰經歷,小學係一間名不經傳嘅學校,每朝都係露天操場集會。間唔中個訓導主任就會捉d曳學生出嚟,個操場前面有個體育室,個時有種球拍係木做,但係個 size 係乒乓球板嘅3~4倍大,攞嚟打 d 膠嘅羽毛球用,(我估人生有d閱曆先知我講乜)

好啦,曳嘅學生就排住隊一個一個當住咁多人入去個體育室俾訓導主任用呢種球拍打屁股,打落去個d o拍o拍聲大到成個操場都聽到。試過有幾次係打斷拍。我有幸都試過一兩次.........到宜家都記憶猷新。

引用:
原帖由 iamfat 於 2024-3-25 17:15 發表 查看引用來源
睇到蛇妹講得興起,憶起我細個體罰經歷,小學係一間名不經傳嘅學校,每朝都係露天操場集會。間唔中個訓導主任就會捉d曳學生出嚟,個操場前面有個體育室,個時有種球拍係木做,但係個 size 係乒乓球板嘅3~4倍大,攞嚟打 d 膠嘅羽毛 ...
Shit… 球拍都打斷,容乜易搞到內傷㗎

都係我地好,淨係籐條同雞毛掃 😁

但可以肯定嘅係我地從小俾人打出嚟嘅孩子比較懂事
新一代呢樣唔得果樣唔得有時真係激到你七孔流血
就好似公司幾個00後

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-15 05:50 發表 查看引用來源

因為我覺得自己係
是咁的, 男性同人搞野, 我唔可以話所有男人都係咁但比例上一定多過女人好多囉
就係高潮=泄慾, 出左一pat 野之後一切如常
女性當然都要先對你起碼有d 好感先會o係你面前除衫+俾你入
但比較 ...
好同意,女人玩呢個遊戲都唔易比男人抽離,到頭來先發現一直都係自己諗多左

回覆 117# hitmypat 的帖子

以前年代D人形容:
男人長情但花心,女人專一但决絕。
年代唔同lu...五花百門乜性格都有

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-14 11:54 發表 查看引用來源
"食散餐食到沉船, 愛上左SP, 通常都係發生在女性身上比男性多"
呢句statement 大家同唔同意?

或者都形容一下你o既經歷?

"愛上" o既意思係真係愛呢個人, 想佢做你男/ 女朋友, 唔係單單想keep住同佢發生關係, 唔係 ...
我覺得同性別無咩太大關係,係睇大家係咩心態同對方手段有幾高
我都有沉過,之後算係成功做左男女朋友,但最後係覺得再咁落去唔得,分手後就好直接唔准自己再聯絡。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2024-3-28 15:37 發表 查看引用來源
我覺得同性別無咩太大關係,係睇大家係咩心態同對方手段有幾高
我都有沉過,之後算係成功做左男女朋友,但最後係覺得再咁落去唔得,分手後就好直接唔准自己再聯絡。 ...
咁耐冇見
感情同性生活掂呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆