上一頁下一頁
發新話題

講得出軌, 不如講埋散餐 SP

收藏  |  訂閱
138  20.1k

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-18 09:18 發表 查看引用來源

師姐係敢愛敢恨的.每件事唔一定完滿,但有始有終.讓我地認識你黎去聽你故事.
想知你喜歡用鞭打那個位置呢?
其實各有各刺激好玩之處囉, 我俾人打過o既地方最多係屁股, 其次係腳, 跟住係手板, 最後係大腿
並差唔多就係我喜歡程度o既排名

屁股者, 話晒係性虐即係同性有關, 打屁股要剝衫, 一絲不掛咁訓低受罰, 感覺係最有誠意而且最sexy

腳掌就要睇對方有幾中意玩腳, SP呢方面都ok, 唔及老公中意, 同時腳底一般都好敏感, 中等力度打都可以好痛
腳亦係當一個人受到外來刺激最容易會郁o既地方, 我o既理論係腳本來就係用o黎行走嘛
遇到有危險o既環境, 第一個自然反應就係離開果個危險o既地方, 要靠意志力hold 住叫自己唔好郁更有挑戰
仲有一個好處係唔影響外觀, 瘀痕都係自己先知
呢樣o野 SP 唔care, 因為佢本身就係玩鞭打o既, 幾乎次次都係打我屁股, 而我單身一個人住亦係有鞭痕都冇所謂

手板比較冇sexy 味道, 但有屁股同腳掌提供唔到o既視覺刺激, 因為自己要全程直接望住俾人打o既地方
打手板絕大多數都係純粹o既懲罰, 比如話我要自己上去SP 屋企俾佢玩, 遲到, 就要先俾佢打手板  

最後大腿只係體驗過一兩次, 呢個真係極度恐怖, 我忍得住好似唔超過五籐痛到發癲

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-18 08:50 發表 查看引用來源
唔通蛇蛇都試過?
一生人總會遇到幾次o架啦, 只係唔同階段會有唔同感覺囉
初出茅廬果陣, 恃住自己讀過幾年biology, 課堂之外又有自己增廣見聞, 就不可一世咁覺得自己真係冇野唔識
前戲都做到一半, 之前明明扯過又軟番, 一係你心不在焉, 一係對我熱情淡左, 真係會嬲o架
你講一套我認知以外o既o野就肯定係你呃我

後來先知道原來影響果支野狀態o既因素比我想像到 or 自以為已經識晒o既o野遠遠還要多

再補幾句
詳細o既互動其實以前都講過唔少, 暫時唔重覆太多住
先集中環繞返自己主題果句statement - 即係沉船

我同SP o既互動, 一開始計劃的確係由佢o黎俾我肉體上o既懲罰, 我滿足佢o既性慾
過程中少少o既享受就當係俾自己勇於主動找數o既鼓勵囉
老豆以前都係咁, 出面奶左野返o黎, 我主動搵佢, 甚至乎有時自己拎埋籐條先敲門入佢房搵佢  
(一般放o係客廳, 果個年代好多都係窗口式冷氣牆身同部機之間果個小平面上o既)
有誠意認罪接受懲罰, 事後係會有一定好處o既

SP 鞭打我可以話好狠好認真, 可能冇感情吧佢一d 都唔會錫住我
唔計第一次體驗之後果d 常規操作, 每次基本都會被佢打足50籐或以上
但痛楚難受之後o既性行為跟體罰一樣咁刻骨銘心
我會叫佢做主人, 佢會對我要求好高, 但sm 結束之後果場肉搏大戰話佢比以前同男朋友果d 更享受亦不為過囉
體型體格固然係我想要果個type, 否則一開始我亦唔會打佢主意
耐力持久力方面, 即係自己冇返咁上下亦唔好意思不斷搵唔同o既人食快餐啦
而佢o既實戰表現坦白講係比我想像中仲要好
好少人可以做到每換一次體位之前都俾到我至少一次高潮囉, 包括最普通o既男上女下唔做其他任何o野, 淨係一味用力捅捅捅
作為女人想要o既前戲佢亦會做到足, 而唔係因為佢係主人我係奴就只有單向我對佢o既服侍

開始果陣我地係好causal, 約時間, 見面, 吹吹水warm up, 體罰, 上床, 沖個涼著返衫, 休息一下,
時間夾到或者一齊食吓飯, d 交流對話模式都係同朋友同學冇乜分別
但唔知幾時開始, 上完床俾佢賜左六七八個高潮之後, 心底會有一種好sweet 既感覺
我會嗲佢, 傾計o既時候會愈o黎愈多原本覺得冇必要俾性伴知道o既私人事都攞出o黎同佢分享
會搵借口花錢o係佢身上, 仲會隨傳隨到, sm 既野當時我都只係初入門, 未可以話真係超中意sm, 佢係老手, 折磨人係佢興奮o既來源
有時明明我自己未有咁既mood, 佢一個message send 過黎話如果今日有人俾佢鞭打就好啦咁,
我會即刻報名自己送上門 (果陣我住港島偏南, 佢住新界村屋, 真係天南地北, 但我好似完全忽略晒呢d 問題)
覺得大家都同一個moment 有mood 想玩固然最好, 佢單方面有mood, 我用自己身軀忍忍俾佢happy,
都算係為佢做d 野, 令佢快樂唔知點解自己就好開心

其實同老公一齊之前,我都試過第一晚就比人食咗

引用:
原帖由 sim888 於 2024-3-18 20:49 發表 查看引用來源
其實同老公一齊之前,我都試過第一晚就比人食咗
咁果個人做得叻唔叻?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-16 07:36 發表 查看引用來源

仲有,本宮所謂挑三揀四都有在公司立場分析過㗎
利大於弊嘅嘢一般係唔會reject 囉
只有明知道佢講果套唔會work 或者資源上不足或者會引伸出其他問題嘅我先會拒絕
唔係單純自己懶得做唔想做
Ok? ...
OKOK 知道啦 既忠心又資深的好員工
難怪老公那麼喜歡妳 我要吃醋了

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-16 20:39 發表 查看引用來源

如果只飲啤酒,或gin,紅酒係無問題的.果晚晚餐我地係酒吧餐廳.除飲啤酒,仲飲左老闆其他特飲...自己做成😭
這個其實我也不明白 同樣都是酒精 為什麼混著喝會更易醉?
不是應該看喝下去酒精總量的嗎?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-16 07:25 發表 查看引用來源

自己以前都係做會計嘅人問怎麼樣的財政預算案 😒
參考一下嘛

有貴妃做另一半真唔錯,咁為人著想。如果我係你 sp 應該想成日屌死你
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-18 14:03 發表 查看引用來源
再補幾句
詳細o既互動其實以前都講過唔少, 暫時唔重覆太多住
先集中環繞返自己主題果句statement - 即係沉船

我同SP o既互動, 一開始計劃的確係由佢o黎俾我肉體上o既懲罰, 我滿足佢o既性慾
過程中少少o既享受就 ...

引用:
原帖由 katieW 於 2024-3-19 07:08 發表 查看引用來源

參考一下嘛
咁梗係冇公司咁advance 架啦, 一個excel 兩個account
先講account, 一個日常使用, 另一個盡量做到有入冇出, 即係純粹o既儲蓄帳戶

然後所有策劃工作都o係 excel 進行, 將每月收入assign 一個百分比俾生活上每個環節, 包括會撥入去儲蓄帳果份
計算如果一切按計劃進行的話果個月會係入多於出定係出多於入, 就係我o既budget 啦
唔一定個個月 current account 都一定係進帳架, 過時過節或者本身就plan 好左會有大駛費某一兩個月赤字係不足為奇
跟住到左月底再做結算, 總淨資產值 (存款總和減去未交卡數) 同預算有咩差距, 有o既話點解會有咁o既差距 etc

但坦白講, 結左婚之後就冇再做了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆